سلام من با ی نفر تو رابطم و همو خیلی دوست داریم اما اون دختر عموشو خانوادش درنظر دارن براش و الان نمدونم نامزده یا چی فقط میدونم بهش پیام میده و اون جواب نمیده من دوسش دارم اون شرایطش نداره که بیاد خواستگاری و به خانوادش هم نمیگه چون هنوز خونه زندگیش جور نیست، من باید چکار کنم علاقه و حس بین جفتمون رو بذارم و ولش کنم بخاطر خودش یا ن هیچ راهی به ذهنمنمیرسه
درسته خودمم قبول دارم این جمله رو ، شرایط مشاوره رفتن رو ندارم
نمیدونم چند سالته یا تحصیلات چقدره؟ ولی جدایی برای همه آدما سخته، خیلیم سخته درکت میکنم، همیشه هی از خودت میپرسی یعنی هیچ راهی نداره بمونیم؟ اکثر وقتا جوری که دوست داری برداشت میکنی مثلا اون دوستم داره، ولی از من به تو نصیحت این شخص تورو که نمیخواد هیچی چون خیانته اصلا وقتی با یه نفری یکی دیگم بهت پیام بده و زنگ بزنه به تو میگه جواب نمیدم ولی میتونستم بلاکش کنه میتونستم باهاش برخورد که دیگه زنگ نزنه، مورد دومم اینکه معرفی نکرده، اما... اما یه حرفی برات دارم. من مثل تو بودم دوست داشتم یکی کنارم باشه عاشق ازدواج بودم دوست داشتم زندگی خودمو داشته باشم به هر سختی شده ولی دنیا خیلی بزرگه خودتو وابسته آدم اشتباهی نکن، اینقدر آدمای خوب هستند که لیاقتت داشته باشند و واقعا از صمیم قلب دوستت داشته باشند. منتظر اون روز باش، از خودت در برابر چنین آدمای مواظبت کن تا اون شخص بیاد. بعد تازه میفهمی زندگی چقدر شادی داره چقدر لذت داره.