2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 20 پست

من قدیم با یه آقایی آشنا شدم که به زور چون مثل تو معلق بودم اومد خواستگاریم ولی بعدش بهم خورد ببین این که میگم معرفی نمیکنه مثلا ایشون میومد پیش من به خانواده‌ش میگفت جایی دیگه هستند، یا به هیچ کس درمورد من نمی‌گفت اصلا عذابی بود اون رابطه برا من، منم چون وابسته بودم نتونستم بیام بیرون تا اینکه با کمک مشاور تموم تموم کردم هرچیم ازاش داشتم جمع کردم ریختم تو یه کارتون درسم چسب زدم، بعد 6 ماه که کاملا ذهنم از اون شخص خالی شد، با یه آقایی شدم که بهم علاقه داره و واقعا از داشت هم احساس خوب و زندگی داریم، حتی تو سختی‌ها مونم از داشتن هم خوشحالیم، این شخص به من کمک کرد تا من تازه ارزش‌های خودمو بشناسم، تازه میفهمم چقدر خودمو تو اون رابطه می‌آوردم پایین، واقعا این جمله درسته که باید پسر دختر رو بخواد باید برات بجگنه و جنگیدنشو ببینی این آقاکل فامیل و همکاراشو خبر کرده به همشون گفته من نامزد دارم مادرش مخالفه ولی میجنگه و من جنگیدنشو میبینم. ماهم شاید نرسیم بهم ولی حداقلش اینکه حالم تو این رابطه خوب بود میدونی چی میگم؟ 

من قدیم با یه آقایی آشنا شدم که به زور چون مثل تو معلق بودم اومد خواستگاریم ولی بعدش بهم خورد ببین ا ...

دقیقا ایشون هم منو بخواد ببینه به خانوادش نمیگه چقدر شبیه همیم ....

ممنون با حرفات آروم شدم پونه جان ، منم نمیدونم شما چند سالتونه به هرحال ازت ممنونم خودمم چندین بار خواستم فاتحه رابطمون بخونم باز دلم نیومد اما حرفایی که شما زدی واقعا منطقی بودن و آرومم کردن 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ایشون هم منو بخواد ببینه به خانوادش نمیگه چقدر شبیه همیم .... ممنون با حرفات آروم شدم پونه جا ...

اصلا اینطور آدما خیلی آدمای کثیف و پستی اند تا زندگیتو به باد ندادند خودت بیرونشون کن، من 24 سالمه منم ارشد میخونم، خدا شاهده این بنده خدا اشتباهم کردم البته بهش گفتم قبلا با یکی بودم الان که محبتشونو میبینم رابطمون میبینم بارها پیشش گریه کردم گفتم من شرمندتم که از خودم مراقبت نکردم، خیلی خیلی مهمه که از قلبت مراقبت کنی که به آدم درستی بسپاری، میدونی الان شاید تنهایت ببینیا حقم داری دختری نیاز به محبت و احساس داری، ولی وقتی یه آدم مناسبش میاد خیلی از گذشته‌ پشیمونی دوست داشتی اولین کسی باشه که دلتو دستش می‌سپاری، متوجه‌ی؟ شک نکن من کلی کتاب روانشناسی رابطه خوندم این شخصیت پنهانکار جز معدود افرادی که باید اصلا باهاشون وارد رابطه نشد، سریع بیرونش کن بره، ایشون با مخالفت مادرش وقتی میاد منو ببینه مادرش زنگ میزنه راستش میگه میگه کنار همیم، دروغ اصلا تو رابطه معنایی نداره، همه حرفای که میزنه که شرایطتشو ندارم اینا بهونه‌ست. خودم درخدمتتم هرموقع دلت گرفت پیام بزار سر میزنم باهم صحبت میکنیم ولی خواهرمن اشتباه منو نکن بزار بره دنبال زندگیش. 

دقیقا ایشون هم منو بخواد ببینه به خانوادش نمیگه چقدر شبیه همیم .... ممنون با حرفات آروم شدم پونه جا ...

یه سری راهکار‌ها مشاور برا جدایی بهم داد اگر دوست داشتی میتونم بهت بگم که رو اون اصول پیش بری