2777
2789

بچه هاااا من میخوام خونمو عوض کنم نظر شمارو در مورد منطقه ها میخوام بدونم

دوسال پونک سردار جنگل زندگی کردم به نظر خودم بد نبود 

دوساله که اومدیم پیروزی اینجام بدک نیست ولی شرایط خونم بده پنجره و تراس ندارم آسانسور نداریم بخاطر همین میخوایم بفروشیم بریم جای دیگه 

هرجارو کشتم با این پولی که داریم نشد خونه آسانسوردار پیدا کنیم

به نظرتون شهرزیبا منطقه ۵ ارزش خرید داره؟ از نظر فرهنگ شهری چطوره ؟ من میترسم خیلی متفاوت باشه با اینجایی که هستم و شوهرم بداخلاقی کنه اختلاف پیش بیاد 

نظراتتونو میخونم ممنونم پیشاپیش

نیلا دختر ناز من

شهر زیبا بله ارزش خرید داره وقتی پونک بودین دیگه شهرزیبا رو میشناسین چجوری جایی هست

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر زیبا بله ارزش خرید داره وقتی پونک بودین دیگه شهرزیبا رو میشناسین چجوری جایی هست

متاسفانه بله ولی گفتم شاید رشد منطقه باعث بهتر شدنش باشه 

نیلا دختر ناز من

کلا بافت غرب و شرق تهران باهم خیلی فرق داره و اینکه پونک از تظر من خیلی بهتر از پیروزی ولی شهرریبا در حد پیروزی ممکنه یه کم بهتر باشه

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

من شهر زیبا هستم.... بلوار جوانمردان دو طدف راست و چپش بهترین قسمت شهر زیبا هستن...به پارک جوانمردان نزدیکه و یه سره اونجا دوچرخه سواری میکنیم...خیلی از پیروزی بهتره اگه پولت میرسه عوض کن....

شهران هم بگرد شهران هم خیلی خوبه...ولی سمت کوهسار و کن نرو