سلام دوستان کسی اطلاع داره چجوری میتونم از بیمارستان نمازی شیراز نوبت بگیرم .من خودم تهرانم برای شنبه یا یکشنبه این نوبت رو میخام چجوری از یه متخصص داخل بیمارستان نوبت بگیرم
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بزن دیوار شیراز ..برگرد کسایی هستن که پول میگرن بعد میرن نوبت میگیرن برات..من خودم شیراز هستم از ب یکی پول میدم نوبت دکتر معده میگیرم برای بچم چون اون دکتره نوبت هاش دیر ب دیر هست این زنه دو روزه برام نوبت میگیره
عزیزم خواهرم یه مشگل کبدی داره گفتن ببرید بیمارستان نمازی .برای ویزیت باید کجا بریم؟
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
استارتر جان اجازه هست تو تایپکت از دوستان شیرازی سوالی بپرسم ؟
بفرماید
عزیزم خواهرم یه مشگل کبدی داره گفتن ببرید بیمارستان نمازی .برای ویزیت باید کجا بریم؟
دکترای اونجا مریضاشونو تو درمانگاه مطهری ویزیت میکنن ... اسم دکتر چیه؟
من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
اگر هم منظورت درمانگاه مطهری یا همون امام رضا هست که بله باید حضوری بری گلم بستگی هم داره چ دکتری بخوای معمولا متخصص های اون دور و بر زود نوبت گیرت نمیاد ...الان هم ک تعطیل شد تا شنبه
بزن دیوار شیراز ..برگرد کسایی هستن که پول میگرن بعد میرن نوبت میگیرن برات..من خودم شیراز هستم از ب ی ...
خب عزیزم اون شخص معتبره؟از کجا بدونیم واقعا نوبت رو میگیره نریم اونجا معطل بشیم
دکترای اونجا مریضاشونو تو درمانگاه مطهری ویزیت میکنن ... اسم دکتر چیه؟
اسم دکتر به ما ندادن فقط گفتن برای مشگلش ببرید بیمارستان نمازی .بنظرتون شنبه صبح زود بریمنوبت گیرمون میاد برای متخصص کبد