2777
2789

سلام💚

الان میرم نماز بخونم

فعلا شما اسم و نیتتونو بگید تا بیام

میخوام برای حاجت رواییتون سوره حشر بخونم که بی نهایت معجزه‌آساست😍

به ویژه برای رفع دلخوری‌ها و صلح و دوستی و آرامش خانواده.

درمقابل ازتون فقط یک درخواست دارم :)

اگه دوست داشتید برای حاجت رواییم از ته دلتون دعاکنید و یک صلوات هدیه به حضرت رسول، پیغمبرمهربونی‌ها کنید🌱

التماس دعا🦋

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت دارارو هم تگ کنید بیان😍

کسی جا نمونه.‌. دوست دارم برای همتون دعاکنم مهربونا🌱

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

عزیزم به  نیت حاجتروایی منم بخون. التماس دعا

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

لطفا برای آمرزش مرحوم عبدالکریم،مرحومه منصوره،مرحوم مهدی،مرحومه صدارت،مرحومه شرافت،مرحومه خدیجه دعا کن

لطفا برای خوشبختی شیما و احمدرضا و شاغل شدن شیما و سلامتی خانوادم دعا کن

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

مرسی عزیزم به نیت من و همسرم لطفا

منم برای شما آیت الکرسی میخونم

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

پردیس

برای آزمون سه تیرماه منم دعا کنید لطفا 🙏🏻💙
سرنوشت ساز هست برام😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔