2777
2789
عنوان

بچها بگین کدوم راه درسته 🙏🏻

54 بازدید | 6 پست

فرداشب تولد شوهرمه من دوماه قبل تولدش یه پولیو پس انداز کرده بودم گفتم تاخرج نشده دستم برم یه چیزی بخرم براش گفتم چی بهتراز طلا رفتم با اون مقدارپولم یه دستبند طلا گرفتم و گذاشتم خونه مادرم اینا وشوهرم خبر نداره

ما این ماه خرج زیادی پای دکترا کردم باردارم چندروز پیش دکتر برام یه ازمایشی نوشت قیمتش بالابود ماهم کل ماهم رفتوامد دکتر داشتیم و واقعا برای این ازمایشه اه در بساط ندلشتیم 

شوهرمم مجبور شد به خانوادش بگه ک پول بدن بهمون اوناهم طبق معمول گفتن نداریم نمیتونیم منم گفتم دستتو جلو کسی دراز نکن میرم از مامانم میگیرم  مامانمم فوری پول ازمایشو بهم داد پنج ملیون. 

بعد دیروز مادرشوهرم گف چ برنامه ای داری برا شوهرت گفتم حال ندارم دستم خالیه .با اینک کادومو گرفتم ولی چون طلاست میترسم دربیارم بعد بگن اره پسرم میره رو بزنه برا پول بعد طلا میخره بخاطر همین گفتم درش نمیارم بگمم خیلی وقت گرفتمم باور نمیکنن 

دیگ امروز زنگ زده به شوهرم میگ زنت گفته حوصله گرفتن تولد برا تونداره بهم برخورد کمی🥲اخه میدونست چقد خرج دکتر کردیم بعد شوهرمم گف شنیدم گفتی حوصله نداری تولد بگیری یطوری شدم

بنظرتون کادورو بدم ؟؟!

مادرشوهرم حرفی بهم نمیرنه ولی مستقیم به شوهرم دزدکی یا پیامی یه تیک ای میندازه چون چنبار از توگوشیش دیدم 

حالا من چیکار کنم ؟!

سلام وقتتون بخیر دوستای عزیز من به کمکتون احتیاج دارم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم .تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها یه سری عکس نمای ساختمان های معماری باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/xSQBhOkt

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

ایشالا هرچی از خدا می خوای بهت بده 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت می‌خوام عزیزم  اسم اون خوشبو کننده رو دوباره بهم میگی تاپیک‌بربادرفت😶 عفونت زا نبوده ت ...

اره دیدم 

ن نترس پی اج واژنم تنظیم میکنه ژنوبایوتیک عزیزم مخصوص بانوان هفته دو تا سه بار اگر دوسداری قبل رابطه یا بعد رابطه من قبل رابطه استفاده میکردم چون تا یکساعت بوش میموندو حس خوب واعتماد بنفس بهم میداد

اون ژل لوبریکانتم اگر خشکی نداره استفاده نکن 

اره دیدم  ن نترس پی اج واژنم تنظیم میکنه ژنوبایوتیک عزیزم مخصوص بانوان هفته دو تا سه بار اگر د ...

دستت طلاااا گلی حتما استفاده‌ش میکنم😍🌷🌷

چرا نگفتی غم داری ؟ من بغل داشتم :)