2777
2789
عنوان

فاصله طبقاتی

284 بازدید | 21 پست

امروز یه ماشین لکسوس تو خیابون دیدم تو گوگل سرچ کردم ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ ملیون قیمتش بود تالان فاصله طبقاتی رو به این خوبی درک نکرده بودم 

شما ماشین چی دارین ؟ 

یعنی کسی که کوئیک داره ۱۰۰ برابر ضعیفتر از این شخصه ،

از ماشین که پیاده شد صد من ارزن سرش میریختی یه دونه پایین نمیومد اینقد بی قواره بود، 

تو در قرآن جاویدت هزاران وعده دادی 

ولی متاسفانه یکیش هم عملی نشد

آقا هستم

خدا بی حساب و کتاب بخواد به هر کسی میده باشد که ما ام از بندگان برگزیده باشیم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چیکار به قیافش داشتی وقتی میدونی انتخاب خودش نبوده؟!

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

حالا یبار من با پراید داغونم بغل لکسوس مالیدم یارو داشت خودشو جر میداد گفتم زنگ بزن پلیس بیاد حق نداری صداتو بالا ببری یارو تاکسیه اومد با تف پاکش کرد گفت لک شده خط نیوفتاده دیگه من رفتم 

ولی ترسیده بودم به خودم گفتم بدبخت شدم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حالا یبار من با پراید داغونم بغل لکسوس مالیدم یارو داشت خودشو جر میداد گفتم زنگ بزن پلیس بیاد حق ندا ...

منم خدایی میخاستم از قصد جلوش ترمز کنم که بزنه مقصر بشه گفتم این ماشین حتما هوشمنده خودش ترمز میگیره ،بیخیال شدم

آقا هستم
در این صورت همیشه افسرده ای وطلبکار از خدا  از خدا طلب نداشته باش

طلب که دارم ،همه اونایی که حسرت دارن طلب دارن چون قرار بود مساوات باشه،ولی افسرده نیستم 

آقا هستم
اختلاف طبقاتی رو وقتی دیدم ک تو سالن ارایشگر پابند برلیان انداخته بود حداقل ۳۰۰ تومن فقط سنگاش بود

هر كسي تو هر جايگاهي كه هست حقشه . پولدارها حقشونه كه پولدار باشن . بي پولها هم حقشونه كه بي پول باشن . عدات خدا رو نميشه زير سؤال برد . ما چون از حقيقت خبر نداريم فكر ميكنيم خدا بين بنده هاش فرق گذاشته .