2777
2789
عنوان

الان باید دلخور بشم یا نه ؟😐

550 بازدید | 25 پست

من و پارتنرم همکلاسی دانشگاهیم
از اول ترم تا الان یک دفعه هم نشده خودم برگردم خونه و هر روز من رو رسونده ، روزایی هم که پدرم نمیتونه برسونه دانشگاه و باید خودم برم میاد دنبالم ؛به اصرار خودش، حتی یه دفعه گیر دادم که خودم میرم ناراحت شد...

اون دو روز در هفته کلاس داره و من 3 روز، ولی اون یه روز که اون کلاس نداره هم میاد دانشگاه و من رو میرسونه خونه...
کارش جوریه که نمیتونه زیاد مرخصی بگیره و همه ی مرخصیاش صرف کلاسامون و روزایی که منو میبینه میشه...
روزایی که میاد دانشگاه و من رو میرسونه مثلا اگه 5 منو برسونه خونه 9 میرسه خونه خودشون...ولی اگه از همون محل کارش مستقیم بره خونه و دنبال من نیاد نیم ساعته خونه س

به خاطر کارش هم تایم درس خوندنش خیلییی محدوده و به خاطر خستگی زیاد نمیتونه،حالا نزدیک امتحانای ترم هست و از خوابش میزنه که درس بخونه...

شنبه قرار بود هم دیگه رو ببینیم که کلاسا کنسل شد، اخرین دیدارمون هم برای دوشنبه بوده، من امروز ازش پرسیدم شنبه میبینمت؟ گفت دلم تنگ شده و خیلی بی قرارتم ولی میخوام کل هفته امتحانا رو مرخصی بگیرم ،اگه شنبه هم مرخصی بگیرم یکم سخت میشه، و اگه موافق باشی این چند روز رو درس بخونیم بهتره، اما من ازخدامه که تو مخالفت کنی و بگی بیا ببینمت، هرچی تو بگی من انجام میدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوشتم پس هیچی
بشین درس بخون 

کلی حرف زد و قربون صدقه ام رفت، منم گفتم اوکی اشکالی نداره و درک میکنم
ولی یکم دلخورم انگار، دوست داشتم بیاد ببینمش، البته میومد هم چون نمیذاره خودم برگردم قطعا کلی تایم ازش تو مسیر برگشت گرفته میشد
از طرفی هم میدونم اصلا به خاطر کارش وقت خالی نداره وهمه ی وقت ازادش رو میده به من و نباید دلخور باشم 

نمیدونم چیکار کنم، الان دلخور باشم یا نباشم ؟

ن دیگ چرا دلخور بشی ، اتفاقا بگو دلت خیلی تنگ شده ،خیلی سختته ک نمیبینیش ولی اینبار رو تحمل میکنی

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
من نوشتم پس هیچی بشین درس بخون  کلی حرف زد و قربون صدقه ام رفت، منم گفتم اوکی اشکالی نداره و ...

ن دیگ دلخور نباش، حالا بزنگ حرف بزنید یکم ناز کن براش😁،

من معمولا وقتی همو دیر ببینیم یا اینجوری مث شرایط تو خودش درخواس بده ک یکم با تاخیر همو ببینیم ،بعد ک ببینمش مث سگ میزنمش فوش های ناب میدمش 😐😂

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
ن دیگ چرا دلخور بشی ، اتفاقا بگو دلت خیلی تنگ شده ،خیلی سختته ک نمیبینیش ولی اینبار رو تحمل میکنی

بعید میدونم خودشم تا هفته دیگه تایم امتحانا دووم بیاره
احتمالا سر و کله ش پیدا بشه 

یعنی اینکه با شنبه موافقت نکرد نباید دلخور بشم ؟

نه عزیزم ببین مشخصه دوست داره که برات اینهمه وقت میزاره حالا یه شنبه نشد که نشد قربون بقبه روزای هفتهگناه داره گفته درس بخونم تو هم درکش کن هر چند ته دلت حقو بهش میدی معلومه اما الان یه پیام بده بگو عزیزم عیبی نداره بعد امتحانا حسابی وقت داریم همو ببینیم تا اونم خیالش راحت بشه بدونه توهم بفکرشی