2777
2789
عنوان

به نظرتون قابل اعتمادن

92 بازدید | 12 پست

سلام بچه‌ها. کسی تاحالا تواین مشاغلی که تازگی هافضای مجازی مثل اینستاگرام تبلیغ میکنن بوده؟ تجربه ای دارین؟ مثلا میگن بنرنویسی، تایپ صدا، جزوه نویسی و..... میخوام بدونم درآمدداره؟ 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

اره کلاهبردارن اول ۷۰ تومن ازم گرفت بعد هروز ی بهانه میوردن ک یجای کارت اشتباهه پول نمیدادن ردت میکردن بعد فکر کردم مشکل از منه رفتم تو کامنتا ی پستی دیدم همه همینو میگن الهی مرگشون بشه

بعضی هاش ازت پول میگیرن که مثلا فایل بهت بدن یا میگن فلان مبلغ برای ثبت نام اولیه است و با دستمزد کار اولت بهت برمیگردونن ولی دروغ میگن به محض واریزی بلاک میشی

نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کلاهبردارن اول ۷۰ تومن ازم گرفت بعد هروز ی بهانه میوردن ک یجای کارت اشتباهه پول نمیدادن ردت میکر ...

خدالعنت کنه اینارو...دنبال کارم آخه اصلانمیدونم دیگه چیکار کنم 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
بعضی هاش ازت پول میگیرن که مثلا فایل بهت بدن یا میگن فلان مبلغ برای ثبت نام اولیه است و با دستمزد کا ...

این وشنیده بودم....پس دیگه هیچ راهی نمیمونه!

بیرون نمیتونی بری؟

چرامیتونم.....اصلانمیدونم چی کارکنم....خیلی دوست دارم مستقل شم

مثلا تو برنامه دیوار شهر خودتون قسمت استخدام و کاریابی مورد کاری زیادی داره

نمیدونستم این و.....ممنون گه گفتی 

این وشنیده بودم....پس دیگه هیچ راهی نمیمونه!

نه اصلا بهشون اعتماد نکن که اول پول واریز کنی ،اگه اول این بهت گفتن بدون که کلاهبرداره

نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی
فروشگاه های لوازم خانگی اسنوا و فروشگاه دیلی مارکت و فروشگاه هفت دارن نیرو میگیرن

میدونی یه مشکل بزرگ دارم اونم اینکه اصلا ارتباط اجتماعی ام خوب نیست بعد میگم برم تومدارس چون تاارشد خوندم ولی این مشکلاتم نمیذاره یه کم جلوبیفتم