2777
2789
عنوان

منت کشی یادم بدید

87 بازدید | 8 پست

با یه نفر بحث کردم بدجور دل طرفمو شکوندم چندین بار ازش عذرخواهی کردم ولی از دلش پاک نشده و هنوز سنگینه باهام میدونم حرفام خیلی بد بوده برای همین میخوام بازم تلاش کنم که دلشو بدست بیارم حتی اگه برام خرج داشته باشه مهم نیست راهکار بدید دوستان 

بهش زمان بدید و بس

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

با اجازه استارتر میشه برام این تاپیکو گزارش بزنید کامنتمو لایک کنید براتون حمد میخونم💞🤍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11332149/بچه-ها-خیلی-حسودم?postId=296095048

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم کامل فراموشم کنه  

من خودم اینجوری تم

وقتی ی نفر دلمو میشکنه هرچقد هم ازم عدرخواهی کنه در جواب میگم بخشیدم ولی از ته دل ناراحتم

ادم کینه ای نیستم فقط اون طرف دیگه برام ادم سابق نمیشه و باهاش مثل قبل گرم نمیگیرم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من خودم اینجوری تم وقتی ی نفر دلمو میشکنه هرچقد هم ازم عدرخواهی کنه در جواب میگم ببخشید ولی از ته د ...

این اینجوری نیست آدم گوشی هست و کسی مانعش میشه که باهام اوکی شه ولی خب ارتباط خیلی صمیمی داشتیم حتی آخرین باری که باهم عکس گرفته بودیم رو بهم یادآوری میکرد وقتی برای منت کشی رفته بودم پیشش