2777
2789
عنوان

کمکم کنید هرچی تجربه داره

127 بازدید | 13 پست

خانما وزنم خیلی رفته بالا ..زیر نظر دکتر تغذیه هستم ولی کم نمیشم قرص کروم وقرص اسلیم مکس داده ولی حس می کنم هیچ تاثیری نداری نه جلو اشتهام میگیرن ونه چربی سوزی چکارکنم به خصوص پایین تنم چاقه شده ران .ساق پا چکارکنم..اینجا هم هوا وحشتناک گرمه واصلا نمیتونم پیاده روی برم 

هرچند وقت یه بار فست کن شوک به بدنت وارد شه شاید درست شد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از دکتر بپرس در مورد قرص جی سی  من که چند روزه لاغری با ذهن رو شروع کردم دیگه از همه روش ها بر ...

میشه بگی چجوریه؟ 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
میشه بگی چجوریه؟ 

در کل با تغییر باور های گذشته و غلط و انجام تمرین‌های ذهنی و نوشتاری اشتها و سبک غذاخوردنت عوض میشه و وزن مخصوصا سایز کم میکنی،اللن دو تا از اقوام انجام دادن اول یکشیون و اون یکی هم وقتی تاثیرش رو دیده شروع کرده و ماشاءالله هر دو لاغر و خوش اندام شدن ،ولی من خودم تازه شروع کردم 

اینا چطور کم کردی باچه روشی؟

گفتم که کالری شماری

تو همین نی نی سایت 

خدا خیرشون بده 

هرروز براشون دعا میکنم

من هر مدل رژیم و رفته بودم هی کم وزیاد میشدم 

ولی الان خدا رو هزار بار شکر میکنم 

تو هم امتحان کن عالیه👍👌

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

در کل با تغییر باور های گذشته و غلط و انجام تمرین‌های ذهنی و نوشتاری اشتها و سبک غذاخوردنت عوض میشه ...

قطعا تغییر سبک زندگی مخصوصا سبک غذا خوردن تأثیر داره

من یه مدت فستینگ گرفتم تو تغییر سایز واسه من خیلی تأثیر داشت مخصوصا تو قسمت شکم و پهلو 

تو این روش فقط روی ذهن کار میشه 

خب بازم تغییرات میاد بیرون ذهن و عملی میشه دیگه