2777
2789
عنوان

همیگی یه لحظه بیایید

68 بازدید | 3 پست

خدایی چه خبره ما کجا داریم زندگی میکنیم یه لحظه برید لینک زیر

https://www.bartarinha.ir/بخش-اخبار-روز-20/1321371-حرف-های-عجیب-همسر-رئیسی-در-شبکه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

😑😑😩😩

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@venus66

شما تاپیک رو قفل کردید مگه من شما و یا خانوده تون رو میشناسم که بخوام تهمت بزنم و یا قضاوت کنم سعی داشتم با حرف زدن باور اشتباهتون رو عوض کنم هیچ وقت بد کسی رو نخواین حتما شنیدین هر چه برای دیگران بخواین دو تا به خودتون میرسه یکی به اون شما شنیدین امامان ما چقدر سختی کشیدن کجای شنیدین بسپارن به خدا و نیروی از غیب بیاد اونا و فرزندانشون رو نابود کنه معاویه و یزید و هارون رشید کدومشون از غیب نابود شدن اتفاقا من حدیث شنیدم که ادم ظالم رو خدا عمر طولانی میده تا در ظلمت خودش فرو بره خدا رنج و سختی برای انسان گذاشت امام کاظم رو اینقدر اذیتش میکردن و خشم و ناراحتیشو فرو میبرد که بخاطر کظم و الغیض لقب کاظم گرفت نشندیم لعن و نفرین کنه شما هم واگذار کردید 

مهم نیست خدا خودش میدونه قصد ناراحت کردن نداشتم  امیدوارم همیشه سلامت باشی و ازتون معذرت میخوام که ناراحت شدید

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*