2777
2789
عنوان

سکوت های مردانه

408 بازدید | 17 پست

وقتی ساکته شما چیکارمیکنید میپرسید علتشو یا وامیستید خودش بحرف بیاد

ماهی یبار دوماه یبار این پیش میاد غیرازاین همش پرحرفه خب آدم کلافه میشه ندونه چشه

سلام وقتتون بخیر.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید 360 نفر هر کدام از 5 تا پرسشنامه ای که دارم رو پر کنه برام.

تا الان فقط تونستم۸۰ نفر برای پرسشنامه دومم پیدا کنم.تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها یه سری عکس نمای ساختمان های معماری باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/xSQBhOkt

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ى مردا اينطور نيستن 

اما منم شوهرم اكثراوقات همينه

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
خیلی آزاردهندس اگه کلا آدم آرومی بود بیشتر قابل تحمل میشد 

اونموقع ها یه سری بگو چیزی شده ؟اگه گفت هیچی یا چیزی نگفت دیگه کاریش نداشته باش خوپتو با کارات مشغول کن بالاخره به حرف میاد ممیکنه یک روز کامل هم طول بکشه..انگاری تو همه مردا هست فک کنم پریود میشن