2777
2789
صحبت کرد با باباتون مال من بابام رو هم بلاک کرده بعد چند وقته اومدید قهر 

من ۴۰ روز هست قراره ساعت ۱ بره

شما باباتون زنگ زد بهش ؟واسطه کی بود که فرستادی

گناه من سادگی بود .
من ۴۰ روز هست قراره ساعت ۱ بره شما باباتون زنگ زد بهش ؟واسطه کی بود که فرستادی

آره زنگ زد بابام روبلک کرده بود

بعد واسطه ام هم توی محل کارش بود و اینکه گفت ک معلومه نمیخوادت اما وکیلم میگه صبر کن مشکلت حاد نیس من میخوام نماز قضاهام بخونم تا خدا کمک ام کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زنگ زد بابام روبلک کرده بود بعد واسطه ام هم توی محل کارش بود و اینکه گفت ک معلومه نمیخوادت اما ...

انشا...درست میشه درکت میکنم من دیشب تا صبح بیدار بودم .

گناه من سادگی بود .
طلاهام رو بهش دادم بزاره بانک بعد بهش گفتم بده گفت تو ب من طلایی ندادی بعدبهم میگف برو مدل گوشی نگاه ...

من یه همکاری داشتم خیلی مغرور بود سر اینکه چرا همسرش گذاشته بچه رو فرش جیش کرده قهر کرد رفت خونه مامانش همسرشم دیگه اینار نیومد دنبالش، خیلی پشیمون شده بود.آخه چرا موقع عصبانیت خودتو کنترل نمیکنی برا چی توهین میکنی میتونستی با آرامش مسئله رو حل کنی

ما هم یه مدت مشکل مالی داشتیم همسرم طلامو فروخته بود ولی به من دروغ گفته بود بعدش من متوجه شدم رفتارهای خودم باعث پنهونکاری اون میشه

عزیزم صادقانه بگم خیلی از مسائلت نتیجه کارهای خودته. تو همین الان بهش می‌گی لعنتی و توهین میکنی بعد می‌گی دزده بی اراده است ‌مهریه گذاشتی اجرا شکایت می کنی و وکیل میگیری و حرف طلاق می‌زنی از اون طرف همش بهش پیام میدی زنگ می‌زنی واسطه میفرستی که برگرده و دنبال دعا نویسی

اگر دوستش داری بهش احترام بذار و محبت کن کدوم مردی وامیسته بزنیش براش پلیس بیاری شکایت کنی مهریه بگیری توهین کنی و اون بهت بگه عزیزم‌دوستت‌دارم نه فقط ازت‌متنفر میشه

میگی خانواده اش بدن به خدا خیلی هم لطف داشتن خونه خواهرش رو مجانی دادن بشینین. همه حرمت ها رو شکستی همه راههایی که نباید بری رو رفتی. الان هم خواهر من اصلا به این سادگی ها درست نمیشه. اگر میخوای درستش کنی اول خودت رو اصلاح کن چون بلوغ ازدواج رو نداری از یک مشاور کمک بگیر به حرف وکیلت هم گوش کن و خراب ترش نکن

اگر دوستش داری بهش احترام بذار و محبت کن کدوم مردی وامیسته بزنیش براش پلیس بیاری شکایت کنی مهریه بگی ...

آخه بلاکم کرده عزیزم چطور بهش محبت کنم... 

خودم میدونم بهش گفتم بیا ی فرصت دیگه بدیم بهم 

اما بلاکمدکرد و ج نداد

چی کار کنم به نظرت 

میگی خانواده اش بدن به خدا خیلی هم لطف داشتن خونه خواهرش رو مجانی دادن بشینین. همه حرمت ها رو شکستی ...

ولی نباید ی طرفه قضاوت کنی من آروم بودم اون سر مسله کوچیک ب سمتم حمله می‌کرد 

آنقدر ک دیگه اعصابم خورد شد از صداش و داد هاش خیلی اعصابم ضعیف شذ