2777
2789
عنوان

بنظرتون زنی که

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 30 پست

اگه بتونه از اون تجربه تو زندگی الانش استفاده کنه و تو خونه برای خودش درآمد ایجاد کنه موفقه. تو شرایط خوب همه می‌تونن موفق باشن مهم اینه که بتونی از شرایط به نفع خودت استفاده کنی.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
ببین دوتاش،بنظرم کسی که استقلال مالی داشته ماهی دوتومن کمه براش،علاوه بر اینکه شغل هدف مندی نداره&nb ...

واقعاااا،من الان همش میگم میتونسم ماهی ۹ت کمه کمش داشته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگر به انتخاب خودش تو متاهلی کار نمی کرد مشکلی نبود مشکل اینجاست که شوهرش نمی ذاره و این یعنی ش ...

دقیقا حالک تو این زندگی بده و احساس میکنم محدودیت حالم بد کرده و هیچ لذتی نمیبرم از با همسرم بودن 

ببین دوتاش،بنظرم کسی که استقلال مالی داشته ماهی دوتومن کمه براش،علاوه بر اینکه شغل هدف مندی نداره&nb ...

در واقع منظورم بین دوتاش بود

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اصلا راضی نیسم و احساس افسردگی دارم 

خب سعی کن کارایی که راضیت میکنه رو انجام بدی 

تو دلت پول بیشتری میخاد؟

میخوای کار کنی که تو خونه نباشی؟

یا دلت نمیخاد از شوهرت پول بگیری؟

الان از چی ناراضی هستی؟

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

عزیزم همون اول باید با شوهرت طی میکردی 

منم ماشین و خونه و درآمد داشتم کلا هیچی کم نداشتم .

بهش هم همون اول گفتم اینارو من برا خودم میخوام و پس اندازمه .بعد هم فروختم با مشورت هم  و بهتر شو خریدیم و همه چی هم تو زندگی نصف نصف بناممونه 

اره منم میخوام کسب درامد تو خونه رو شروع کنم 

موفق باشید اگه تو ذهنتون هست پس الانم یه آدم موفق به حساب میاید حتی اگه درآمدش مثل قبل نباشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خب سعی کن کارایی که راضیت میکنه رو انجام بدی  تو دلت پول بیشتری میخاد؟ میخوای کار کنی که تو خ ...

از اینکه رابطه اجتماعیم صفر شده حرفی بذای گفتن ندارم ،چیزی که میخوام رو نمیتونم بخرم 

باید به شوهرم بگم و وابسته به اونم ،چیزی بخوام شاید دلش بخواد برام بخره شایدم نخواد و بگع پول نداره 

همه چیز خواستنم بستگی به شوهرم داره

دقیقا حالک تو این زندگی بده و احساس میکنم محدودیت حالم بد کرده و هیچ لذتی نمیبرم از با همسرم بودن&nb ...

ببین من حال تورو میفهمم 

چون خودمم بعد بچه دیگه نتونستم کار کنم شغلم خیلی خوب بود با درآمد زیاد

البته ربطی به شوهرم نداشت به بی کسی خودم مربوطه که نداشتم کسی رو  بچه رو بهش بسپرم و اینکه از پرستارم خوشم نمیاد

خیلی غصه خوردم اوایلش ولی بعد فهمیدم جنگبیدن هیچیو درست نمی کنه فقط زندگیت جهنم میشه بعد پذیرفتم که نمیسه و رها کردم اون هم غصه و جنگ رو و الان آرامش دارم و لز زندگی لذت می برم

تو هم بپذیر و رها کن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
قبل از ازدواج بهش نگفته بودین میخواین شغلتون رو ادامه بدین؟

نهدمتاسفانه اصلا از کار خسته بودم و نمیخواستم ،اما الان انقدر خونه بودم واقعا افیرده شدم ،مثلا برای هرکلاسی هم باید خودم از ۲م ماهیانه  ای که دارم هزینه کنم 

محدود به ماهی ۲ت هستم