2777
2789

مادرم عکس خواهرزادموگذاشته صفحه گوشیش اماپسرمن ک ۴ماهشه نه.خواهرزادم ۱ماه از پسرم بزرگتره تقریباً.بابچه های من جوره دیگه رفتارمیکنن کلامشخصه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار بابام عکس خواهرمو گذاشته بود رو صفحه گوشیش من دیدم اینقدر بهش گفتم اره تو اونو بیشتر من دوست داری که گذاشتی رو صفحه گوشیت هیچی دیگه الان عکس صفحه گوشیش عکس گله حسودم خودتونید     

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

منم کلا آدم بی شانس بدبختی هستم از همه طرف تنها کسی که دوسم داره مامانمه  مریض میشم  یا دیر میرم خونه مامانم بابام اصلا زنگ نمیزنه  که خوب شدی  یا اینکه بیا خونمون اما خواهرام دیر میرن یا مریض میشن بابام میره بهشون سر میزنه وزنگ میزنه بهشون 😔😔😔😔هم از طرف شوهر هم ازطرف خودم شانس نیاواردم

اصلا برام مهم نیست .این احساسات رو از خودت دور کن وگرنه به همه چی حساس میشی .این شروع کار میشه هرچی برا اونا بخره تو ناراحت میشی یا فلان . اون بچه هم کم کم حساس میشه .

بنظرم سعی کن از چیزای دیگه لذت ببری فکر کن اگه جای بچه ها عوض میشد دوست داشتی خواهرت به شرایط تو حسودی کنه؟

ما که ۴ تا نوه داریم دیگه کسی حساس نیست

مثلا روی گوشیم عکس برادرزاده هامه تو لپ تاپ عکس خواهرزاده هامه

ولی خب بچه های برادرم کوچکیترن معمولا اونا رو میذارم حتی بچه های خواهرمم اعتراضی ندارن😁دیگه میدونن من عاشق بچه های کوچولوئم

ن من بدم نمیاد  خداشاهده خواهرزاده هام انگار بچه خودمن  ی ذره هم حس نمیکنم بچه کسی دیگس ...

تو دلت دقیقا مثل دل یکی ازخواهرامه😍حس میکنم اون بچه های منوبیشتردوست داره تامن بچه اونو 

انقدبادل وجون وبامحبت قربون صدقه بچه های من می‌ره ولی من درحداون نه واقعا

مامان منم عکس پسرمنو گداشته صفحه اصلی گوشیش.پسردومم و پسرخواهرم را گداشته صفحه قفل گوشی.یعنی خواهرم همچین حسی میگیره.البته مامانم تو رفتارش اصلا فرق نمیزاره ولی خواهرم که مجرده نیگه هیچ کدوم از بچه هاتون علیرصانمیشه یعنی پسربزرگ من

ی چیز بت بگم.. من وقتی ازدواج کردم بجاخونه اجاره کردن پولمون رو دادیم ماشین ک شوهرم روش کارکنه چون پدرم گفته بود بیایین پیش مازندگی کنین و بچه مم همونجابزرگ شد من حسرت زندگی مستقل داشتم حسرت ی سوئیت کوچولو ک حتی اجاره باشه خانوادم خوب بودن محبت بسیارکردن کمک مالی زیادکردن لطف زیاد داشتن ولی میدونی چی این وسط خوب نبود؟.ما استقلال مالی و استقلال تو زندگی مشترک نداشتیم قربون مادرم برم ک بچه مو بزدگ کرد ک من درس بخونم ولی من حسرت میخوردم چون بچم وابسته مادرم شده بود کلاپیشش میخوابید منو نمیخواست ب مامانم میگفت مامان ب بابامم میگفت بابا و این وسط زن داداشم ب گفته ی خودش خیلی بم حسادت میکرده ک یکی هست بچه مو بگیره و من راحتم. ب گفته ی دومادسابق مون ازحسادت میترکید مستقیم ب خودم میگفت چقدر پول جمع کردین؟ ی وسیله ک میخریدیم خودمون زحمت میکشیدیم فکرمیکردن پدرم خریده ب زبون نمیاوردن فقط بد رفتاری میکردن و حسادت و چشم میزدن مارو  فکر کن انقدر حسرت تودلمه ک ارزو دارم ی بچه دیگه داشته باشم تاطعم مادرشدن رو درست حسابی بچشم تو چی میدونی ک کی چرا و چطور زندگی میکنه؟ پدرمن ب بقیه نوه هاش میرسید ولی میگفت من دستم تنگه ک واقعا هم من دربرابر زندگی بقیه هیچی نداشتم هیچی هیچی فقط حسرت. داشتم. فک کن زن داداشم ماشا الله خونه زندگی بهترین ماشین بهترین سفرهای زمینی و هوایی بهترین کادوها من هیچکدوم ازاینارونداشتم اون حسادت میکرد ک من کنارمامانمم و بچه مونگه میداره ودرس میخونم و اذیت نیستم و خیلی چیزای دیگه. نه فقط زن داداشم بلکه همسایه ها هم میگفتن کیمیخوای بلند شی ازاینجا؟ یا میگفتن بچه داری بلدنیستی بچه ت مامانت بزرگ کرده ی لباس برا بچم میخریدم میگفتن بابات خریده ایناروگفتم ک بدونی شاید همه چی اونجوری ک توظاهرمیبینی نیست. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥