2777
2789
عنوان

چقدامروز روز مهمی توی تقویم

394 بازدید | 27 پست

اخه امروز تولدمه و۲۵سالگیم تموم میشه 

امسال ی تغییربزرگ بجود اومدم توی وجودم امسال ی شاخ نبات تودلم دارم....

میگن هرارزویی کنی بهش میرسی

ارزوی من واس شما نی نی سایتی آ

الهی بی خونه هاصاحب خونه بشن الهیییی بی اولادآ صاحب اولاد سالم صالح بشن الهی همه بیمارالباس افیت ب تن کنن الهی همه نیازمندآ نیازی نداشتع باشن الهی جوونامون عاقبت بخیربشن برن سرزندگیشون کنکوریامون قبول بشن الهی شادی برگرد ب زندگی هامون سفره هامون پروپیمون باشه ......

دکنار دعای من دعاکنید نی نی سالم بغلش کنم....🥺💚🙏

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم دعامیکنین به اونیکه میخوام برسم؟ :)

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

ممنون میخواستم بگم بچه منودعاکن کنکورامتحاناتش خوب باشن دیدم براکنکوریادعاکردی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تولدت مبارک باشه قشنگ 🍓🍫🍫

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺
الهی آمین تولدت مبارک باشه و یه دست رو سر من چشم به انتظار بکش

الهی ب حق جدسیدکوچولوی تودلم ک تاسال دیگ نی نی بغلته

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
چقد مهربونی ❤️ چه دعاهای قشنگی ⚘️ تنت سلامت 🥰 روزی بشه که نی نی بغلته صحیح و سلامت 😍

قربونت برم الهی آمیننننن

برای منم دعامیکنین به اونیکه میخوام برسم؟ :)

الهی ب اونی ک دوس داری برسی ولی الهی ک لیاقتتو داشته باشه