2777
2789

که همسرم بیخیال بچه بشه 

خیلی سعی کردم فراموش کنم امشب کلا نی نی سایت و اینستا بودم یادم بره یه ذره ولی نشد 

امشب منت همه چیو سرم گذاشت که همه چیز برات فراهم کردم بدون اینکه بگی من ازت ی بچه خواستم داری دریغ میکنی

در صورتی ک بچه دار نشدن شرط ازدواج من بوده و اون قبول کرده مشاورم تاثیر نداشت کلافه شدم امشب باز داشت از خونه میرفت ک گفتم رفتی دیگ منو نمیبینی اخه دوماه جدا زندگی کردیم دیگه موند اما نگاهم نمیکنه چهار روزم رست هست تو خونس با این قیافه گرفتناش کلافم کلافه... 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

نماز یعنی ارتباط با خدا نه درخواست حاجت 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببخشید عزیزم این حرف رو میزنم

وقتی مشکلی نداری چرا به سراغِ خدا نمیای ، چرا همیشه موقعِ گرفتاری و مشکلات؟

که اگر اون مشکل رفع نشد بعد ناراحت بشی ، بعد این فاصله رو بیشتر کنی؟

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم این حرف رو میزنم وقتی مشکلی نداری چرا به سراغِ خدا نمیای ، چرا همیشه موقعِ گرفتاری و م ...

دیگه بریدم از همه کس و همه جا

همه حق رو ب همسرم میدن 

یا میگن ما دخالت نمیکنیم 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

بعد هم همسرت باید درک کنه باید خودش را با این شرایط وقف بده چون ایشون از اول همه چی را میدانست.

همسرتون باید کوتاه بیاد یا شما ، چون اینجوری این فاصله و اختلاف بیشتر میشه...

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
چرا بچه نمیخوای؟

به نظرم بچه دار شدن دلیل منطقی میخواد 

میخوایم ی ادم رو وارد این دنیا کنیم الکی نیست ک راحت دربارش تصمیم بگیریم

ک نیاد مثل خیلیا اینجا بگه چرا دنیا اومدم و..... 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
چرا این شرط رو گذاشتین ،شما که بچه داری رو تجربه نکردید ،چرا از همسرتون خواستید بچه دار نشید . ...

ممسئولیت بزرگ و سنگینیه

منم تحمل ندارم 

نمیخوام و دوست ندارم ادمی رو وارد این دنیا کنم مادر بودن رو دوست ندارم 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
چرا بچه نمیخاید؟؟.

چرا باید بخوام اصلا؟ 

مگه راحته 

حتی حرف زدن دربارش سخته... 

حامله شدن نگه داشتنش زایمان بدتر از همه بزرگ کردنش و هزاران دردسر دیگ... و هزاران دلیل دیگ 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻