2777
2789
عنوان

بعد از چند سال برای اولین بار میخوام نماز بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 39 پست
مگه شما الان تو زندگی چه کار مهمی میکنید که بچه دار شدن قراره مانع اون کار بشه؟

اصلا ربطی ب کار کردن من نداره! 

ربط ب روحیه و خواستن و علاقه داره

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
ممسئولیت بزرگ و سنگینیه منم تحمل ندارم  نمیخوام و دوست ندارم ادمی رو وارد این دنیا کنم مادر ب ...

عزیزم اینکه جزو شروط ازدواجتون بوده وهمسرتون قبول کرده نباید زیرش بزنه ،ولی از طرفی هم به همسرتون حق میدم که دوست داشته باشه پدر بشه ،به خصوص که وقتی اقایون سنشون بالاتر میره ،علاقشون به بچه بیشتر میشه ،

کمی فکر کن ،وپیش مشاور برو ،ببین این شرط ارزش این رو داره که گرمی زندگیت رو از دست بدی ویا خدای ناکرده باعث اختلاف وجدایی بشه ،همسرت از روی دوست داشتن شما این شرط رو قبول کرده ،بعد بچه با خودش محبت هم میاره ،دلگرمی میاره ،ویک عشق همیشگی ،

فکر کن به تمام ابعادش که روزی از تصمیمت وعواقبش پشیمون نشی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ربطی ب کار کردن من نداره!  ربط ب روحیه و خواستن و علاقه داره

عزیزم ببخش که اینا رو میگم شاید به خودت بیای

به نظرم شما خوشی زده زیر دلت و نمیخوای به هیچ قیمتی این آسایش و راحتی رو از دست بدی 

دوست نداری مسؤولیت چیزی رو بپذیری و شجاعت مادر شدن رو تو خودت از بین بردی

شما حتی حاضر نیستی یک بار این حس رو تجربه کنی اگه بد بود دیگه ادامه ندی 

قراره تو این زندگی به چی برسی؟ زندگی در کنار مردی که همیشه به خاطر بچه نیاوردن ازت دلخوره آخرش به کجا ختم میشه؟

یعنی بچه دار شدن اینقدر وحشتناک هست که حاضری زندگیت رو هم از دست بدی اما بچه نیاری

حالا اگه بیماری ای چیزی داشتی حق داشتی ولی وقتی سالمی و امکانات مالیش رو داری چرا نباید یه حس جدید رو تحربه کنی؟

عزیزم ببخش که اینا رو میگم شاید به خودت بیای به نظرم شما خوشی زده زیر دلت و نمیخوای به هیچ قیمتی ای ...

خب قبل اژ تشکیل این زندگی هم خوشی زیر دلم زده بود؟ 

من از اول بچه نمیخواستم قبل از تشکیل این زندگی 

اومدیم و بچه اوردم باز نظرم همین بود

چ خاکی بریزم ب سرم 

بچه رو پس بفرستم

زایمان و هزار درد و خطر رو ب جون بخرم برای چیزی ک ازش مطمئن نیستم 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
هیچی

حس میکنم یه وضعیت خیلی ترسناک و عجیب تو ذهنت از بچه دار شدن ایجاد شده که واقعیت نداره

درسته که مسئولیت سنگینه ولی به همون اندازه هم شیرینه که ارزش سختی کشیدن رو داره

حس میکنم یه وضعیت خیلی ترسناک و عجیب تو ذهنت از بچه دار شدن ایجاد شده که واقعیت نداره درسته که مسئو ...

شیرین برای کسی ک بخواد اره

برای کسی ک دوست  نداره تجربش کنه شیرین نیست... 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
خب قبل اژ تشکیل این زندگی هم خوشی زیر دلم زده بود؟  من از اول بچه نمیخواستم قبل از تشکیل این ز ...

ببخشید ولی من دو سه تا خانوم اطرافم میشناختم که تو عمرشون باردار نشدن ولی تو سن چهل سالگی مثل یه پیرزن ۷۰ساله شدن هردوشونم دور از جون شما تو همون میانسالی فوت کردن از بس مریضیهای مختلف گرفتن

واقعا کی گفته قراره با بچه دار شدن مریض بشیم و پیرتر؟

دیروز جایی بودم که چن تا خانوم باردار بودن واقعا فکر کردم چنتاشون دخترن چون هنوز شکم نداشتن و وقتی شنیدم بچه سوم و دوم حامله ان تعجبم بیشتر شد

اگر بخوایم اینجوری فکر کنیم نباید ابم بخوریم چون اونم یه ریسکه و ممکنه ما رو به هزارتا بیماری برسونه

کلا نباید از خونه ام بیرون بریم چون ممکنه هراتفاقی برامون بیفته

اگر از بد شدن بدنت میترسی مگه قراره چقدر بد بشه 

بعد هم شوهرت ازت بچه خواسته باید با جون و دل همه چیزشم قبول کنه

ببخشید ولی من دو سه تا خانوم اطرافم میشناختم که تو عمرشون باردار نشدن ولی تو سن چهل سالگی مثل یه پیر ...

حرفاتون کاملا درسته

من اگر بخاطر علاقم ب همسرم و زندگیم نبود میرفتم تا هم من اذیت نشم هم همسرم ب خواستش برسه اما فکرشم اذیتم میکنه 

فعلا دارم دووم میارم ببینم تهش چی میشه

از یه طرف ترس از دست دادن همسرمو دارم از ی طرف ترس مادر شدن و زایمان و هزار چیز دیگ

فقط این وسط من دارم له میشم 

ی چند وقت مهلت خواستم ازش اما یکم غده هرچی میخواد باید زود بدست بیاره.. 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
حرفاتون کاملا درسته من اگر بخاطر علاقم ب همسرم و زندگیم نبود میرفتم تا هم من اذیت نشم هم همسرم ب خو ...

عزیزم برای روبه راه شدن اوضاع زندگیت دعا میکنم

انشاالله هرچه که برات خیره پیش بیاد

متاسفانه ما انسانها تا نعمتی رو داریم قدر نمیدونیم

امیدوارم برای شما اینطور نباشه و چند سال دیگه که این تاپیک رو میبینی تو دلت به ترسهای الانت بخندی و خوشحال باشی که یه کوچولوی زیبا رو به این دنیا دعوت کردی

حرفاتون کاملا درسته من اگر بخاطر علاقم ب همسرم و زندگیم نبود میرفتم تا هم من اذیت نشم هم همسرم ب خو ...

من بر عکس تو ام به شدت به مادرشدن نیاز دارم ولی به خاطر عشق و علاقه ی بینمون نمیتونم برم همسرم رو دوست دارم همه زندگیمه

ما مشکل ژنتیکی داریم متاسفانه 

من بر عکس تو ام به شدت به مادرشدن نیاز دارم ولی به خاطر عشق و علاقه ی بینمون نمیتونم برم همسرم رو دو ...

خیلی متاسفم 

فکر کنم بهتر میشد اگر جاهامون برعکس میشدن

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻