2777
2789
عنوان

چه قدر سوسک زیاد شده تو خونمون میترسم بخوابم...

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 29 پست
دیشب یکیشون تو سوتینم بود تکوندم لباسموافتادتوشلوارم

یا امام زمااااان

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

خونه ای ک سوسک داشت دیگ اصلا هرکاری کنی فایده ندارع منم قبلا خونومون سوسک داشت هرکاری کردیم نشد ولی خداروشکر خونمونو عوض کردیم یساله هنو یدونه سوسکم ندیدم اینجا اون یکی دریخچالو حتی وا میکردیم سوسک میزد بیرون 😐😂😂🤣🤣بدیش اینه هم ترسناکن هم بشدت چندش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کل خونه رو کامن بزنید .۲۰ روز دیگه دوباره بزنید چون تخم میزارن  دوباره درمیان  .دوسه ب ...

اتفاقا دیشب کامن زدم🥲

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بالکن دارین یان...ما بالکن رو توری زدیم...درب وردی هم میان داخل خونه...خروجی ابگرمن و هود..

نداریم بالکن حیاط داریم اونم درب خونه ام توری داره

امشب تاپیک سوسک چقدر زیاد شده    

😫🤢🤢🤢

ما هم داشتیم مال فاضلاب بود.یه سمی هست که با آب رقیق میکنی شبیه دوغ سفید میشه.تو همه لوله های فاضلاب ریختم و روشو بستم الان خدا رو شکر اثرشون نیست یه مدت‌دیگه باز میزنم‌که ریشه کن بشن

[QUOTE=296027188]من اصلا نمیکشم سوسک هارو ولی منم جرعت ندارم بکشم از ترس خونه قبلی ما ازین کوچیکا داشت خیلی یشب پنجره باز بود یه بالدار اومد ۱۲ شب شوهرمم شبکار بود رفتم تو راهرو موندم تا۳شب ک برگشت اونو کشت رفتم توخونه بچمم طفلی خواب بود یعنی از مار ادم نمیترسه ازون سوسک بالدارا مینرسه