2777
2789
عنوان

امشب عشقمو دیدم😪😪😪😪

861 بازدید | 36 پست

تو عروسی بودیم کارش تبریزه ما خوزستانی هستیم فامیل همسرم هستن..امشب عروسی برادر زادش بود ماهم رفتیم منم امشب کت شلوار مشکی با تاب  وشال سفید ناز بودم امشب بعدش رفتم تو حیاط تالار پسرمو بدم ب باباش اومد پیشم باهام سلام و علیک کرد ولی خیلی نزدیکم شد چشم تو چشم شدیم.گفت دیدی چه عروسی گزفتن به درد نمیخوره تالارش غذاش دیدی چه بد بود.منم رفتم عقب تر گفتم بیچاره نداشته لابد ولی خوب بود تواین گرونی این مراسمو گرفته.بعد شوهرم اومد من دیگه بچه رو دادم و رفتم.بعد ۴ سال دیدمش.خیلی حالم براش خراب شد هنوز مجرده یعنی بخاطر منه..اینم بگم خونوادم براش قبول نکردن.اختلاف سنی هم ۱۲ سال داشتیم ازدواجم زورکی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان متاهلی و متعهد حتی اینک الان اینجا راجبش حرفم بزنی فکرکنی زشته ب نظرم ازسرت بیرون بیار و به همسرت و بچن فکرکن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

نه بابا بخاطر تونیست

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچسب به زندگی خودت مطمئن باش خداوند بهترین را نصیبت کرده 

چسبیدم عزیزم همسرمم دوسدارم ولی امشب گذشته اومد یادم شاید زن اون میشدم وضع مالیم بهتر بود.عشقش بیشتر بود