2777
2789
عنوان

امشب عشقمو دیدم😪😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 36 پست
عزیزم الان متاهلی و متعهد حتی اینک الان اینجا راجبش حرفم بزنی فکرکنی زشته ب نظرم ازسرت بیرون بیار و ...

من از روزی ک نامزد کردم سعی کردم فراموشش کنم ولی بیشتر به. همسرم وابسته شدم تا عاشق بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل این چیزا سرش نمیشه گله من

این درسته عزیرم ولی الان متاهله و اینک ابنجا اینو نوشته حالش بهتر نمیکنه بدتر هوایی میشه 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
حتی همین کارتم خیانته

دست خودم نیست مثل پروانه دورم میچرخید میگف بله رو بدن زانتیا میزارم زیر پات نمیزارم سختی بکشی فقط در مورد ایندمون کنار هم حرف میزدیم.

نمیدونم ولی الان فکرم روحم پیششه

اژن دقیقا حقه ذهنته

همش میگی چون نزاشتن نشداگر با اون بودم زندگیم چه قشنگ میشد ولی بخدا ک شاید حتی داغون تریم زندگیو می‌داشتی باهاش اگر نشده خواست و رحم خدا بوده شک نکن

من خیلی سرسخت معتقدم اگر نشده خدا نخواسته وگرنه اتفاق خوبی نمیوفتاد برات

الآنم ذهنتو مشغول نکن تو بچه داری بخاطر بچتم شده ترو خدا با فکر کردن به یه آدم بی ارزش به شوهرت خیانت نکن🙃

تنها صداس که میماند،و امان از صدای تو،که ابدی شد در گوش من   
این درسته عزیرم ولی الان متاهله و اینک ابنجا اینو نوشته حالش بهتر نمیکنه بدتر هوایی میشه 

مگه من میخام چی کنم فردا میره تبریز دوباره چونکه متاهلم هیچ وقتم بهم زنگ یا پیامی نداده

من از روزی ک نامزد کردم سعی کردم فراموشش کنم ولی بیشتر به. همسرم وابسته شدم تا عاشق بشم

درک میکنم عزیزم ولی اینو بدون اون ک رفته رفته میفهمم که فکرمیکنی زندگیت با اون بهترمیشد یا شایذ حتی با دیدنش ازشوهرت سرد شدی ولی اینو بگم هرچیزی برمیگرده به قسمت و تقدیر مطمئن باش خدا بهترین تصمیم برات کرفته ی کوچولو داری که به عشق اون زندگی کن و مطمئنا همسرتم خوبی هایی داره که ب اون دلخوش باشی

اژن دقیقا حقه ذهنته همش میگی چون نزاشتن نشداگر با اون بودم زندگیم چه قشنگ میشد ولی بخدا ک شاید حتی ...

خیانت کجا بود اون قبول نمیکنه چون دوست همسرمه

درک میکنم عزیزم ولی اینو بدون اون ک رفته رفته میفهمم که فکرمیکنی زندگیت با اون بهترمیشد یا شایذ حتی ...

همینم هست همسرم ی خوبی داره شکاک نیست اما اون شکاک بود میگف هیچ کس نباید ببینت

همینم هست همسرم ی خوبی داره شکاک نیست اما اون شکاک بود میگف هیچ کس نباید ببینت

خب ببین مطمئن باش صلاحت تو اینه خواهر منم به کسی که میخواست نرسید الان اون ازدواح کرده و همسرش خیلی اذیت میکنه دست روش بلند میکنه چون فامیلیم خبرا میرسه  و فهمیدیم هیچ کار خدا بی حکمت نیس

چتون شد بابا 🤣😂😂نترسید مگه من میخام خیانت کنم‌‌مگه بمیرم چون بیاد گذشتم افتادم اذیت شدم

عزیزم زندگی تو  مطمئن باش اینجا برای کسی اهمیت نداره ولی وقتی نظر میخوای هرکی میاد ی چیزی میگه امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته عزیزم هرچی خیر صلاحته