2777
2789
عنوان

کمک...خودزنی دختر یک سالم

1262 بازدید | 37 پست

سلام.دخترم هفته دیگه یک سالش تموم میشه .دو هفته ای هست یادگرفته میزنه تو سر خودش .

سعی میکنم نادیده بگیرم و حواسش پرت کنم ولی نگرانم کسی تجربه ای داره 

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم میزنه  بیخیال باش یادش میره 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

موقع گریه میزنه؟ محکم یا به بازی؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
کالملا عادیه اینطور مواقع بغلش کن بوسش کن حواسشو پرت کن همین ب مرور فراموش میکنه

ممنون گلم

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

اره میزنن بعضی بچه ها 

چون ما بزرگترا متوجه نمیشیم چی میگن 

بغلش کن سریع بهش توجه کن از اون محیط دورش کن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سلام من بچه ندارم اما بچه خواهر شوهرم و بچه ی یکی از دوستام دقیقا قبل یکسالگی یا همین حدودا وقتی میخواستن بخندن یا بازی کنن میزدن تو سرشون یا سرشون میزدن زمین و....بنظرم طبیعی باشه،نمیدونم

اول اینکه‌محبتتو بهش بیشتر کن

دوم اینکه اگه درخاست چیزی داشت رو شما ندادی و اینکارو‌کرد اصلا توجه نکن. از سرش میفته.

نترس محکم نمیزنن دختر منم همینکارو‌میکرد بی توحه بودم افتاد از سرش