2777
2789

سلام من ۶ ماهه که تو نونوایی کار میکنم . کارم اینه که کارت بکشم نون بدم به مشتری وقتی رفتم اواخر آذر ماه بود و بعدش هوا سرد و خنک بود .. ولی الان خرداد ماه هستیم بشدددددت داخل نونوایی گررررمه واقعا ادم میخواد خفه بشه با مقنعه و روپوش سفید وااااقعا خیلی سخته .. ادم آب میشه واقعا 

مدام ادم عرق میکنه موهای سرم میچسبه بهم ..اونم تو شمال که هوا بشدت شرجیه .. به نظرتون این گرما بیش از حد پوست صورت رو خراب میکنه ؟؟ از چه آبرسانی واسه صورتم استفاده کنم ؟؟ اگه مژه بکارم تو این هوا میریزه همش یا نه ؟؟

گاهی وقتی یکی بره مرخصی مجبورم هم صبح برم هم بعد ازظهر یه نونوایی خیلی شلوغه ...مردمم که همیشه عصبی و طلبکارن ..شما بودین میرفتین نونوایی با این شرایط .؟؟ اینم بگم احتیاج مالی به اون صورت ندارم از سر بیکاری رفتم اینجا که مشغول باشم ماهی ۵ تومنم میده بهم .. گاهی دو شیفت میمونم هیچیییی نمیده همون حقوق رو میده بیمه هم نکرده منو هنوز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخودت رحم کن سلامتیت مهمتره 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

نه نمون پوستت خراب میشه

من همینجوریشم میام شمال حالم بد میشه میرم بیمارستان بستری میشم

چطوری تو نونوایی کار میکنی  

فروشندگی هم میتونی بری

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

مجردم هستم ۳۰ سالمه .. یه خانم دیگه هم اینجا کار میکنه اینقدر رفت و آمد داره تو نونوایی کیست گرفته&n ...

نرو عزیزم ارزش نداره 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

يه جا برو يه چيزي ياد بگيري ، نونوايي خوبه به شرطي كه خودت شاگردي كني اوستا بشي بعدا ، اينجوري كه پاي دخل هستي و گرما اينده اي ندازه ساعت كارت هم زياده بيمه هم ندازه

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

مثلا منکه بچه کویرم بیام شمال در حالت عادی هم اذیت میشم 

اما شما که خودت شمالی هستی سیستم بدنت به اون اب و هوا عادت داره و قطعا به اندازه من اذیت نمیشی 

پس نگران سلامتیت نباش 

اما در مورد اینکه بیمه هم نکرده و اضافه حقوق هم نمیده 

میتونی بری فروشگاه های زنجیره ای یا پاساژ و بوتیک یا رستوران ها و فست فودها فروشنده باشی 

بهتره به نظرم 

‌‌‌خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤
مجردم هستم ۳۰ سالمه .. یه خانم دیگه هم اینجا کار میکنه اینقدر رفت و آمد داره تو نونوایی کیست گرفته&n ...

خب سنت خوبه چرا نميري شركتا كاراموزي؟ سن استخدام تو شركتاي خصوصي ٣٣-٣٤ هستش معمرلا ، و كارآموز بخوان بگيرن معمرلا نهايتا تا ٣٠ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹