2777
2789
عنوان

دلم مخاد خودکشی کنم

102 بازدید | 6 پست

خیلی خستم بقران دگ توان زندگی کردن ندارم شوهرم م هر شب نصف شب میاد خونه توخونع با مادرشوهر روز تاب شب خواهر شوهر رو مخ ی بسته بیسکویت مادر ک ب دخترم میگیرم ی دونه ازش دخترم مخورع بقیع خواهر شوهرم کوچیکع ولی دگ اعصابم نمیکشع همش درگیر اونم هرچی درست کنم ب دخترم از پیشش مخورع آب مخاد میگه ت بده نون با من مخورع موهامو شونه کنم مخاد حموم برم مخاد بیرون برم اینقد گریع می‌کنه ک میرم مامانش خوابه تا دو شب پیش منع هی باید بگم نکن بشین 

عزیزم اگه میتونی خونتو جدا کن مستقل زندگی کن اگه نه زیاد به خواهر شوهرت رو نده یه جوری باهاش رفتار ک ...

نمیشه نمیفعمع کوچیکع باید مامانش بفهمه هسته شدم اینکار دوتا بچه دارم 

چیکارکنم شوهر نیس ک بهش میگم دگ خسته شدم دگ متنفرم از زندگی کردن باهات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بمیرم الهی، ناراحت شدم برات

مشکلت رو با مادرشوهرت در میون بذار بگو نمیتونم از پس دو تا بچه بربیام. یا اینکه در اتاقت رو قفل کن بگو سردرد دارم میخوام استراحت کنم. یا بگو بچه ها باهم دعوا میکنن نمیتونم جداشون کنم. به هر حال حق نداره زحمت بچش رو بندازه گردن تو

بمیرم الهی، ناراحت شدم برات مشکلت رو با مادرشوهرت در میون بذار بگو نمیتونم از پس دو تا بچه بربیام. ...

ناراحت میشه سر هرچی ب شوهرم گفتم شامپوی موستلا ب دخترم بگیر گفت هفت صد هزار بودع نمیدونم راست گفت یان مادر شوهرم هی پوزخند کرد گف اونا شامپو دو روزع گرفتم تموم شدع ینی چخبرع اینقد گیرون بخری منم گفتم بخرم قرار نیست بزارم ت حموم یهوی برگشت گفت بزاری یا نزاری کی مخاد ازش استفاده کنه ناراحت شد فک کرد ک من بخاطر دخترش میگم هیچی نمیتونم ب دخترم بگیرم میگع دخترمن اینکارو نکردم براش اینو نخریدم براش

خب ناراحت بشه. تو هم ناراحت میشی. انقدر از این وضعیت خسته ای که میگی میخوام خودکشی بکنم! اصلا قرار نیست انقدر ملاحظه اطرافیانت رو بکنی. تا زمانی که خودت از حق خودت دفاع نکنی هیچ کس به حقوقت احترام نمیذاره. بذار اون بگه فلان کار رو بکنم عروسم ناراحت میشه