2777
2789
عنوان

سلام بر نی نی یار های عزیزم

209 بازدید | 12 پست

چرا رسیدگی مث قبل نمیکنید ،،،،مثلا من الان سه بار نی نی یار سه گفتم تاپیکمو حذف کن حذف نکرده 

بعد هر چی ایمیل میدم ی کاربریم الکی الکی پاک تعلیفش کردن برنمیگردونن چرا واقعا 

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید

عزیزم نی نی یارها تاپیک حذف نمیکنن

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای حذف تاپیک باید لینکو تو تاپیک حذف بزارین

ایمیل هم کلا خیلی دیر و کم جواب میدن!

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸
تت لینکش میزارم 

نمیدونم برا بقیه پاک میکنن اگه ظهر گذاشتی 

ایمیل طول می‌کشه خیلی

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

برای حذف تاپیک باید لینکو تو تاپیک حذف بزارین ایمیل هم کلا خیلی دیر و کم جواب میدن!

ببخدا میزارم 

نمیدونم برا بقیه پاک میکنن اگه ظهر گذاشتی  ایمیل طول می‌کشه خیلی

ددیروز گذاشتم امروزم گذاشتم

ببخدا میزارم 

خب پس حتمااا تاپیکت جوری هست که خیلی نیاز نمیبینن حذف بشه

اخه میگن جدیدا همه رو حذف نمیکنن و فقط اونایی که مثلا کسی شناخته شده و اینا حذف میکنن

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸

برای حذف تاپیک باید برید داخل نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من و اونجا لیست تاپیکاتون هست ... انگشتتونو روی عنوان نگهدارید یه صفحه وا میشه کپی نشانی پیوند رو بزنید و برید داخل تاپیک نی نی یار که پایین ایدی شو میدم و اونجا انگشتتونو داخل کادر نگهدارید و الصاق میاد اون رو اوکی کنید... فقط تاپیکای خصوصیتون و خانوادگی حذف میشه و روزی یدونه روزهای زوج ...‌ روزهای تعطیل تاپیک قفله... داخل تاپیکشونم بخونید چیزایی که گفتن رو و اینکه برای قفل تاپیکتون نی نی سایت من و تبادل نطر من و بازکردن یا قفل کردن مشخصه....‌ اون تاپیکایی که پستی نداره و صفر هست تعداد پست با اون سه نقطه زیر پست خودتون میتونید حذفشون کنید و همچنین پست خودتون رو داخل تاپیک کاربرای دیگه که فقط زیر دو سه دقیقه زمان دارید برای حدف پست ولی تاپیکاتون موردی نداره هر زمان.

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

نی نی یار تاپیک حدف نمیکنن و فقط به روشی که گفتم

برای برگشت کاربریتون هر زمان خواستید داخل تماس باما پایین صفحه بدون نیاز به کاربری یا تلگرام ۰۹۱۹۱۰۲۷۶۰۰ پیام بدید

@_mahyar   

باید بزاری تاپیک نی نی یار حذف تاپیک 

فقط روزای زوجه دیروز نمیشد

باز میخوای ناراحت بشن دیگه همینم نیان(!)

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

توی کجا می گذارین؟؟

تاپیک حذف که دیروز قفل بود.🔒🔒🔒

یه جای اشتباه گذاشتین.❌️❌️❌️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.