2777
2789
عنوان

شوهرم زود میخوابه

359 بازدید | 9 پست

بابامم هر موقع میاد خونمون مثلا هشت زنگ میزنه ده میاد 

شوهرمم نهایت یازده میخوابه 

امشبم همینطور انقد کفریم که نگو 

آخه شوهرم میره میخوابه بعد بابام میاد فک میکنه بی احترامی میکنیم بهش 

شوهرم صبح ساعت پنج باید بلند بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پدرتون بگید چون شوهرتون میخواد ساعت ۵ بلندبشه شب زود میخوابه ،بخاطر همین زودتر بیان

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بابات وقت بدی میاد.

شوهرت که نمیتونه کل برنامه زندگیش رو تغییر بده تا یه وقت بقیه به خاطر برآورده نشدن توقعات بیجاشون ناراحت نشن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
روم نشد به خودش بگم به مامانم گفتم 

بگو  ب مادرت ک ب بابات بگه تایم کاری شوهرتو اگ مستقیم نمیتونین بهش بگین مثلا بگین کارش سنگینه همش میخوابه

روزای تعطیل میفهمه از دنیا چخبره

روم نمیشه آخه خیلی زشته  بگم زود بیا شوهرم میخواد بخوابه

چرا خجالت یه بار بگو یه عمر راحت شو، بابات خیلی بی ملاحظه هست خودش باید بفهمه دیگه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

برای این که دلخوری پیش نیاد، پنج‌شنبه‌ها دعوتشون کن، یا بگو سرزده هم میان پنج‌شنبه بیان که همسرت بتونه بیشتر کنارشون بمونه. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.