2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه که عروسمون دوس دارم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 12816 بازدید | 243 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=295994510]شماهم رفتارت زشته نه به کادو گرفتنتت نه به غیبت پشت سر عروس[/QUOTEاولا این اسمش غیبت نیست چون شماها اونو نمی‌شناسید !! 

دوماً اگه روزگاری همچین شرایطی داشتید دم نزنید 

حالا خودتون بزرگترین دغدغه تون اینه رفتم خونه عروس شام سرد گذاشت جلوم 😏😏

Queen of Ants😇
حآل و روز بقیه اعضای خونواده چیه؟ بنظرم شما آروم تر و منطقی ترین. 

خواهرم خیلی تند تره .حتی حاضر نشد یک بار از نزدیک نه دختر نه بچه نه داداشمو ببینه .

مادرم خوبه ولی باهاشون کنار میاد پدرمم همین طور

Queen of Ants😇
میترسم مثل خواهرم تلخی کنم اول زندگی اختلاف بیفته بینشون

عزیزم اختلاف هم پیش بیاد باعثش خودشون هستن 

دیگه انتظار نداشته باشن با همچین کاری که آبروی دو فامیل رفته بزارید رو سرتون حلوا حلوا کنین 

دیگه خود کرده را تدبیر نیست 

من از قیدت نمیخواهم رهایی
عزیزم اختلاف هم پیش بیاد باعثش خودشون هستن  دیگه انتظار نداشته باشن با همچین کاری که آبروی دو ...

همینجوریشم خیلی ب نسبت بقیه زندگیو بد شروع کردن .

بدون عروسی ماه عسل رفتن سراغ بچه داری 

ب نظرم این خودش تنبیهه

Queen of Ants😇
همینجوریشم خیلی ب نسبت بقیه زندگیو بد شروع کردن . بدون عروسی ماه عسل رفتن سراغ بچه داری  ب نظ ...

ببخشید عزیزم اونا نامزدی و ماه عسل رو تو این سه سال که دوست بودن همه جوره کیفش رو کردن فقط علنی نکردن 

مطمینم خودشون سیرن 

حالا بچه شون یکم بزرگ شه تفریحاتشون دوباره شروع میشه 

میمونه ی لباس عروس .ک اونم فک کنم برا عروستون زیاد مهم نبوده ک خواسته پنهونی نه ماه حامله باشه 

هر موقع گله کرد بگو عزیزم لباس عروس مخصوص بارداری هنوز تو ایران مد نشده بود ک برات بگیریم

من از قیدت نمیخواهم رهایی