2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه که عروسمون دوس دارم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 12816 بازدید | 243 پست
بعد با چه اعتماد بنفسی میگی خودش انداخت به داداشم؟؟

همییین تازه میگ دوسش دارم و اینطوری دَری وَری میگ‌پشتش اگ دوس نداشت چی میشد😟😟😟😟😑😂

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
بله از نظر من خودشو انداخته  واقعا خوردن یه اورژانسی دیگه نوجوان ها میدونن!!!  خواست بار ...

باورم نمیشه که میگی مهربونی داداشت اگر نمیخاست دختر مردمو بگیره غلط کرد دختر مردمو باهاش اونکار کرد بعد ولش کنه مثل یه دستمال تو میگی قرص اورژانسی

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز جان

ایشون اگه دهتر بودن

برای  صیغه باید اجازه پدر داشته باشن

پدر این خانم ینی اجازه داده

بعد هشت ماااههههههه  دخترش تو خونشوندحامله بوده

صداش در نیومده🤔🤔

یا ملت خیلی اپن شدن

یا من خیلیییی  عقب مونده ام

در هر صورت کار خوبی میکنید

خوبی  همیشه  ماندگار

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
انداخت دیگه😂

حداقل ۱۰تا خصوصیت عالی باید داشته باشه تا بگی انداخته 

اولیش شغل عالی و درامد خوب و پول 

وگرنه دختره گول خورده اونم بدجووووور😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
گفته نفهمیدم حامله ام😏😏 البته که دروغ گفته صد در صد یه جورایی خودشون انداخت ب دادش من مثلا ماهم خ ...

رو چه حسابی وای باورم نمیشه اونوقت من از شوهر خودم میترسم حامله شم تا شرایط زندگیم اوکی شه

یاد اون تاپیکی افتادم که دختره با پسره رفته بودن تو بیابون بعدش زنگ زد به ۱۱۰😂😂😂 

ادم میمونه چی بگه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

حداقل ۱۰تا خصوصیت عالی باید داشته باشه تا بگی انداخته  اولیش شغل عالی و درامد خوب و پول  ...

دختر ۸ ماهه خونه باباش حامله شده نترس اون گول بخور نیست ۷ خط تر از این حرفاست