2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه که عروسمون دوس دارم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 12816 بازدید | 243 پست
اصلا قابل باور نیس دختره خونه باباش ۸ ماهه حامله باشه

بعد خودشم زنگ زده بیایید منو بگیرید................یعنی خانوادش تو این 8 ماه کاریش نداشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟8 ماااااااااااااااااااااااااه کم نیست ها

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

واییییی خاک وه چوک چه جسارتااا

عی هچی نَوَفَهمه😅

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسید بگه  بعدم کار ندارن بیکاره داداشم وقت زن گرفتنش نبود اصن

چندسالشه داداشت

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
گفته نفهمیدم حامله ام😏😏 البته که دروغ گفته صد در صد یه جورایی خودشون انداخت ب دادش من مثلا ماهم خ ...

خب داداش تو حاملش کرده دیگه ؟😐

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
میترسید بگه  بعدم کار ندارن بیکاره داداشم وقت زن گرفتنش نبود اصن

بعد با چه اعتماد بنفسی میگی خودش انداخت به داداشم؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خدا شفا بده بعضی کار برا رو . فکر نمیکنم تو اینجور موقعیتی کسی از من بهتر برخورد کنه 

خدا بعضیا رو بی‌نوبت شفا بده.اصن مسائل اونا به شما چ مربوط ک طلبکار هم هستین بابت رفتار "خوبتون"!

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
داداشم26دختر خانوم 21

اووو داداشت ک سنش واسه ازدواج خوبه کجاش زوده!

حالا چون بیخیال بوده نرفته دنبال کار وگرنه بچه نیست

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

مشخصه شما یه خانم فهمیده هستی 💖

کاری به درست و غلط این قضیه ندارم اما نکته اینجاس که اون دختر ک تنهایی حامله نشده یا با خودش که رابطه نداشته

به هرحال برادرتون هم به همون اندازه حتی بیشتر نقش داشته و شما کار خیلی درستی میکنید که از دختر خانم حمایت میکنید

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید

الان بچه شناسنامه داره؟ اگه دختر باکره بوده چطور صیغه نامه دارن؟ اینا رو ولش کن . در هر صورت اگه اخلاق و رفتارش خوبه که عقد کنید ،هرچی باشه مادر نوه تون هست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
ببین لج نیستم باهاش ولی از کاری که کردن خیلی ناراحت شدم .چندین روز فقط گریه میکردم اون موقع ها  ...

خوب کاریه که داداشت کرده ،احتمالا دختره هم تو ماه دوم فهمیده و ترسیده ،ولی ننداخته صد در صد آدم باید اشتباهاتش رو بپذیره ،شما هم کار خوبی کردین ،اکه داداشت دوست دختر خودش و نمی‌گرفت صد در صد دوست دختر کس دیگه ای نصیبش میشد 

الان وقتی عقد نیستن چطوری اسم همسر توشناسنامه نیس اما اسم بچه هست؟

تو شناسنامه بچه اسم پدر و مادر رو چی نوشتن؟

آخه شناسنامه ی بچه رو از رو شناسنامه پدر و مادر ثبت میکنن

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝