2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه که عروسمون دوس دارم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 12816 بازدید | 243 پست
تاپیکتتو خوندم گفتم وای چ مهربونه تا رسیدم ب این کامنت الان نفهمیدم دوسش داری یا باهاش لجی🤥😅

ببین لج نیستم باهاش ولی از کاری که کردن خیلی ناراحت شدم .چندین روز فقط گریه میکردم اون موقع ها 

بعدشم به این نتیجه رسیدم اگه اخم و قهر کنم باهاشون زندگیشون پا نگرفته خراب میشه .تصمیم گرفتم ب روشون نیارم 

Queen of Ants😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸ماه.چقدر بزرگ.چرا زودتر زنگ نزده.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
متاسفانه این اتفاقیه ک افتاد برای خونوادمون خیلی اولش بهم ریختم و اذیت شدیم 

شما احمق نیستی مهربون وخوش قلبی

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
بله از نظر من خودشو انداخته  واقعا خوردن یه اورژانسی دیگه نوجوان ها میدونن!!!  خواست بار ...

عجب.عجب.زمین گرده خانم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

عزیزم افرین کار خوبی کردی دیگه کاریه که شده بهتره راهنمایی کنین و حمایت کنید تا بتونن دیگه زندگی رو شروع کنن و خوشبخت باشن 

مطمئن باش که یکی از صفات خدا مهربان بودن و رحم کننده است کاش همه مون تجلی صفات خدا باشیم

متاسفانه این اتفاقیه ک افتاد برای خونوادمون خیلی اولش بهم ریختم و اذیت شدیم 

خب چی شد الان ب کجاها رسید موضوع

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕