2777
2789
میخوام ی تاپیک بزنم واسه پی اری کی به اسم تاپیک جامع عمل پی ارکی.اگه خواستی سرج کن بیا اونجا حرف بزن ...

ممنون دوروز دیگه عملم هست با دکتر شجاعی

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ممنون دوروز دیگه عملم هست با دکتر شجاعی

سلام عمل کردین؟؟ 

چطوره؟  عملت چطور بود؟  از دکترت راضی بودی؟ 

کارای قبل عملت، منظورم معاینه و عکس و..  رو کجا انجام دادی؟ 

خیلـــی ممنون میشم راهنماییم کنی اخه میخوام برم دنبالش برای عمل

به نظرت برم صلوتی یا همین بصیر؟ 

چند شدهزینه عملت؟ 

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.من ۱۹ همین ماه بصیر عمل کردم.پیش دکتر رخشاتو بیمارستان خدادوست هم میره.فعلا ک راضی بودم.ت ...

سلام از عملت و دکترت راضی هستی؟؟ 

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
سلام عمل کردین؟؟  چطوره؟  عملت چطور بود؟  از دکترت راضی بودی؟  کارای قبل عملت، ...

سلام گلم من همه کارامو کلینک بصیر انجام دادم.تا الان خداروشکر راضی هستم البته من بار دار شدم دقیقا دوماه بعد عمل.دیگه نرفتم شما ره چشمم چک کنم و اصلا تجت نظر دگتری نبودم چون بعداز عمل خود دکتر شجاعی نیست باید برید پیش دکترای دیگه که جایگزینش هستن..من تا الان خوب بوده البته نسبت به قبل بارداریم الان احساس میکنم یکم تارتر میبینم.ولی درکل راضیم خداکنه همینجوری بمونه و نخام دیگه عینک بزنم.چون برادر پیش دکتر معلم عمل کرده الان دونیم شماره برگشت داشته.زودنرازمنم عمل کرده.البته خواهر دیگمم پیش معلم بوده و راضیه.بنظرمن یکم بستگی به شرایط چشم و شانس هم داره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
سلام عمل کردین؟؟  چطوره؟  عملت چطور بود؟  از دکترت راضی بودی؟  کارای قبل عملت، ...

من با بیمه تکمیلی بودم که ازش کم شد.تعرف های هر تکمیلی فرق داره.بدون تکمیلی عملش۱۴ عکس دوتومن میشد

صلوتی شماره زیر شش عمل میکنه و منو عمل نکرد.نمیدونم هرجور خودت صلاح میدونید عزیزم.تحقیق کن

عزیزم کلینیک بصیر عمل کردی بابیمه تکمیلی...هزینه عکسبرداری و عملت کلا چندشد؟ اگه جوابمو بدید ممنونتو ...

من تکمیلیم شش تومن قبول میکرد.خودشون گفتن شش دیگه بده.عکس هم دو تومن ولی پارسال عمل کردم بستگی به تکمیلیتم داره