2777
2789
عنوان

باز هوا گرم شدو من فقط ....

1014 بازدید | 72 پست

عرق میریزم (البته یک عدد تعریق کن خوشبوامااا😃مام و بادی اسپلش و دوش روزانه دارم)ولی خیلییییی رومخه باز تو خونه کولر هس یا ماشین ولی امان از وقتی که پیاده برم جایی یا بازار و .... تروتمیزو شیک ارایش میکنم بعد شُرشُر عرق میریزم🥹

ارایشم بهم میریزه پودر فیکس هم نمیزنم بعد ضدافتاب میگم پوستمو خراب میکنه هرروز بزنم

به نظرتون برم دکتر درمان داره؟یااصلا چاره نیستو باید تحمل کنم ؟

تابستون ها همه همینیم من دیروز رفتم بیرون تازه تو ماشین بودم اومدم خونه دیدم نصف تیشرتم خیس عرق شده

خب تا یه حدیش طبیعیه ولی منو ببینیا انگار تو سونام😄موهام خیییسسسس صورتم خییسس وای خیلی بده😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تا یه حدیش طبیعیه ولی منو ببینیا انگار تو سونام😄موهام خیییسسسس صورتم خییسس وای خیلی بده😔

تو رو نمی دونم ولی منم تقریبا همینم

آره واقعا بده

من گاهی که مجبورم ظهر برم بیرون همین که میرسم میرم حموم از بس نوچ شدم از شدت عرق کردن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

ما جنوبی ها پس چی بگیم از ساعت، ۸نیم صبح بری بیرون از بس عرق انگار رفتی حموم  ادم هست از گرما غش میکنه یکیش خود من

از ۱۲دیگه اتیش میباره تا ۵بعد ظهر😔

حتی کولر دیگه جواب نمیده ظهرها 

دوتا که اصلا باید همه یه اتاق بخوابیم تا نمیریم از گرم

بوتاکس کن هم پیشونی هم زیربغل

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰

من از تو بدترم هرچقد مام و... بزنم  عرق لباسمو خیس میکنه حالم بد میشه

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
ما جنوبی ها پس چی بگیم از ساعت، ۸نیم صبح بری بیرون از بس عرق انگار رفتی حموم  ادم هست از گرما غ ...

واااای این غش تا حالا چند بار نزدیک بوده بهم دست بده

گرما زده میشم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
ما جنوبی ها پس چی بگیم از ساعت، ۸نیم صبح بری بیرون از بس عرق انگار رفتی حموم  ادم هست از گرما غ ...

کدوم شهری خیلی سخته واقعا گرما عذابه

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️