2777
2789
عنوان

یعنی من اشتباه میکنم ؟؟

296 بازدید | 8 پست

الان تو یه تاپیکی بودم همونی که میخواست بره کیش با دوست پسرش 

بعد دیدم این همه مخالفت کردین 

به نظرتون من اشتباه کردم که هرسال میفرستم با دوست پسرم مسافرت هم داخل ایران هم خارج از ایران ؟؟ ‌

البته مامانم میدونست 

الانم داریم نامزده میکنیم بعد از ده سال 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ادما توی مسافرت شناخت بهتری نسبت بهم پیدا میکنن

شرایطشو داشتی انجام دادی الان بهم رسیدین پس بیخیال حرف بقیه

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍

به نظرم من به اعتقادات خود شخص برمیگرده اگه از نظر تو گناه نبوده و طرف هم ادم بدی نبوده و مشکلی واست به وجود نیاورده نه اشتباه نکردی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین فرهنگ،سبک زندگی،دیدگاه ادما باهم به شدت فرق میکنه .

مسافرت رفتن با دوس پسر توی فرهنگ کلی جامعه ایرانی به شدت کار ناپسند و‌تعریف نشده ایه( البته تا الان اینجور بوده نهایت پنج الا ده سال دیگه قبح این مسئله و هزاران مسئله بد یا خوب دیگه میریزه) ولی توی بعضی خانواده ها اوکیه .