2777
2789

خالم لوپوس داشت باردار شده بود ناخواسته بعد تو ماه هشت بارداریش یچیزی از کبدش رسید به ۵۰۰ دکتر روماتولوژیش احمق نفهمیده بود بعد خالم همه دکترا ردش کردن گفتن بخاطر لوپوس هم خودت هم بچه میمیرین ولی رفت کرمان پیش دکتر شکیبی یا طهماسبی یادم نیس کدوم بود گفته بود اصلا ناراحت نباش بچه شو ۸ماه برداشتن الان سالمن هردو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوپوس چیه عزیزم؟

یادمه تو سریال آنام  دختره باردار بود و لوپوس داشت

ولی  مشکلی نداشتن که🤗

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

سلام 

من مبتلا به لوپوس هستم و بعد از سه تا سقط بارداری موفق داشتم خداروشکر و الان دخترم ۹ماهشه

تو بارداری هم تحت نظر دکتر زنان بودم هم  روماتولوژیست

وآمپول انوکساپارین ۶۰۰۰وقرص آسپرین۱۰۰و هیدروکسی کلروکین مصرف میکردم دوران بارداری

سلام  من مبتلا به لوپوس هستم و بعد از سه تا سقط بارداری موفق داشتم خداروشکر و الان دخترم ۹ماهش ...

سلام عزیزم برای تو و فرشته کوچولوت آرزوی سلامتی دارم. میشه لطفا دکتر زنان و روماتولوژیستت رو معرفی کنی؟

سلام من لوپوس دارم و دوتا انزیم تو خونم بالاس ک باعث شد بچه اولم بلوک کامل قلب بشه و مجبور به سقط شدم الان میخوام باز باردار بشم کسی تجربه داره که برای بارداری بعدیمم ممکنه همچین چیزی بوجود بیاد یا درمانی برای این مشکل هست

سلام من لوپوس دارم و دوتا انزیم تو خونم بالاس ک باعث شد بچه اولم بلوک کامل قلب بشه و مجبور به سقط شد ...

سلام منم بچه اولم بلوک قلبی شد و بدنیا اومد ولی فوت کرد.الان دکتر روماتولوژی گفته تحت درمان باید باشی ۹۹ درصد سالم میشه.به شما چی گفتن؟

سلام  من مبتلا به لوپوس هستم و بعد از سه تا سقط بارداری موفق داشتم خداروشکر و الان دخترم ۹ماهش ...

سلام حالتون خوبه،لطف میکنید اسم دکتر زنان و دکتر روماتولوژیتون رو که دوران بارداری پیششون می‌رفتید بگید

سلام من مبتلا به لوپوس هستم و بعد از سه تا سقط بارداری موفق داشتم خداروشکر و الان دخترم ۹ماهشهتو بار ...

سلام عزیزم هستین چندتا سوال بپرسم ازتون، 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»