2777
2789

سلام دوستان دو هفته دیگه موعد زایمانمه خونمم بزرگه و بدجوری کثیف و بهم ریختس فقط فرش ها شستن چجوری کارامو همه رو انجام بدم ک دیگه رفتم بیمارستان همه جا تمیز باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتب نیستم .زایمانم هم نزدیکه ولی

اول آشپزخونه رو شروع کن یه لیست بنویس حتما از جاهایی که باید تمیزبشه وخریدهایی که باید بکنی

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

اول از کابینت ها شروع کن داخلشو گردگیری کن بیرونشو پاک کن ظروفش اگر کثیفه بشور بچین

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
اول از کابینت ها شروع کن داخلشو گردگیری کن بیرونشو پاک کن ظروفش اگر کثیفه بشور بچین

بعد برو سراغ یخچال و فریزر وهودوگاز وماکروفر 

در آخر کفش وتمیز کن وفرششو بنداز یه رو فرشی هم بکش روش بعد برو سراغ اتاق خواب

در آخر بیا تو حال