2777
2789
عنوان

خانومایی که همیشه مرتبن بیاین چن دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگر بگیر عزیزم.جاری من بچه دومش پسر شد دیگه شد سلطان اصلا دست به هیچی نمیزنه بعد شما میخوای خونتو ...

اصلا کار خوبی نکرده زنای خارجی آنقدر حین بارداری فعالیت دارن وورزش میکنن که حد نداره ...ما ایرانیا حامله که میشیم انگار دوراز جون فلج میشیم 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
کارگر بگیر عزیزم.جاری من بچه دومش پسر شد دیگه شد سلطان اصلا دست به هیچی نمیزنه بعد شما میخوای خونتو ...

بخدا پنجه ی پاهامم اینقد ورم کرده به سختی راه میرم ولی مجبورم دیگه

فداتشم عزیزم والا دعا می کنم سزارین بشم زایمان اولمه از طبیعی وحشت دارم 

من طبیعی بودم خیلی راضیم دومی رو هم میخام طبیعی بیارم...بنظرم یه سربزن به تاپیک زایمان طبیعی سوره

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
چرا مجبوری؟نمیترسی خدا نکرده کیسه ابت پاره بشه.پیاده روی داشته باش اما کار سنگین نکن خیلی خطرناکه

شوهرم همش غر میزنه میگه اینجوری میخای بزاری بری بیمارستان میگه اومدیم یه مهمون اومد خونه این چ وضعیه

اصلا کار خوبی نکرده زنای خارجی آنقدر حین بارداری فعالیت دارن وورزش میکنن که حد نداره ...ما ایرانیا ح ...

چون برادرشوهرم خیلی پسردوست داشت بعد کلی منت خانومشو کشیده بود که بچه دوم بیاره وقتی فهمید جنسیت پسره یه داستانی راه انداخت خانومش.با این حاملگی به هرچی که می‌خواست رسید

[QUOTE=295930726]من طبیعی بودم خیلی راضیم دومی رو هم میخام طبیعی بیارم...بنظرم یه سربزن به تاپیک زایمان طبیعی نی نی شما چقدر بود وزنش نی نی من تپل مپله سونو گفت فک نکنم بتونی طبیعی زایمان کنی

[QUOTE=295929934]کثیف منظورت نامرتبه و کشوها و کابینت ها بهم ریخته ست یا منظورت اینه که از زیر و بم ...

خب غصه نداره که عزیزم. هر روز یه قسمت رو تمیز کن. 

هر شب همسرت از سرکار رسید یه چادر پهن کن زمین بشین روش.. بگو اون کشو ها رو بیاره روی اون چادر برات خالی کنه ، تو تا کن و مرتب کن بگو بزاره سرجاشون که زیاد خب و راست نشی.. کابینت ها  هم همین طور . 

شستنی های بزرگ مثل ملافه ، پتو ، زیر انداز اگه داری بده بیرون

کوچیک ها رو بگو همسرت بشوره مثل پادری کوچیک و قالیچه... لباس ها هم که با ماشین شسته میشه. 

گردگیری هم که خودت می تونی سرپا انجام بدی.. 

شوهرم همش غر میزنه میگه اینجوری میخای بزاری بری بیمارستان میگه اومدیم یه مهمون اومد خونه این چ وضعیه

یه کم نازکن.وای و آخ کن بگو نمیتونم کمرم درد میکنه یه جوری بهش بفهمون که واسه بچه خطرناکه

چون برادرشوهرم خیلی پسردوست داشت بعد کلی منت خانومشو کشیده بود که بچه دوم بیاره وقتی فهمید جنسیت پسر ...

خوشبحالشون چقدر شانس دارن😥 نی نی منم پسره شوهرم میگه رو داری کنی بچه رو ازت میگیرم هر جا دوس داشتی برو😥

خوشبحالشون چقدر شانس دارن😥 نی نی منم پسره شوهرم میگه رو داری کنی بچه رو ازت میگیرم هر جا دوس داشتی ...

یه جوری رفتار کرده همه درموردش صحبت میکنن کلی وسایل خونه رو بعد به دنیا اومدن بچه عوض کرد.میگفت وای من دیگه نمیتونم ظرف بشورم سریع رفت براش ماشین ظرفشویی خرید حامله بود شوهرش ظرف‌شویی میشست