2777
2789

سلام دوستان، دختر من سه ماهشه روزی پنج شش بار پی پی میکنه، رنگ مدفوع زرده و تکه های روشن تری داخلشه ولی شکمش خیلی شله، بعضی وقتا کاملا آبکیه در حدی که باد معده در میاره میپاشه، ده تا دکتر بردم هر کدوم دارو میدن یکی دو روز شکمش بهتر میشه بعد همونه، الان با تجربه شما اسهاله یا طبیعیه که اینطوری پی پی میکنه، فقطم شیر خودم رو میخوره

پسر منم ۳ماهشه گاهی وقتا اینجوری میشه

مثلا دیروز آش خوردم اینجورشده

ولی اگ خیلی ابکیه و تعدادش زیاده ببر دکتر شاید ویروسی شده پدی لاکت میده خوب میشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

اخیرا آنتی بیوتیک نخورده؟

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم ۳ماهشه گاهی وقتا اینجوری میشه مثلا دیروز آش خوردم اینجورشده ولی اگ خیلی ابکیه و تعدادش زیا ...

پدی لاکت مرتب میدادم، حتی پودر کیدی لاکت هم که مال بچه های بالای دو ساله دکتر داد یه مدت دادم، یه روز خوب بود بعد دوباره مثل قبل

تا جایی که من یادمه دکتر دخترم میگفت اسهال یعنی گلاب به روت مدفوعش اب باشه 

و این که میگفت سفت و شل شدن پیپی برای بچه ای که شیر مادر بخوره مشکلی نیست 

اما تو این سن بچه ها خیلی دست تو دهن میکنن یا اسباب بازی تو دهن میکنن دستاش رو تند تند بشور من فوم دست کودک فیروز استفاده میکردم خوب بود اسباب بازی هاش رو هم هر روز با ابجوش ضد عفونی کن شاید از طریق دست و اسباب بازی ویروس وارد سیستم گوارشش میشه 

این توصیه رو دکتر دخترم بهم کرد منم رعایت کردم دخترم موقع دندون دراوردن هم اصلا اسهال نشد

یک ماه پیش دکتر بی سوادش بستری اش کرد کلی آنتی بیوتیک زد بعد که جواب آزمایشات اومد معلوم شد هیچ عفون ...

اگر تهرانی ببرش دکتر علیرضا رضایی مطبش شهرانه بیمارستان پیامبران هم هست 

یا دکتر مازیار مرتضوی بیمارستان صارم 

این دوتا دکتر به نظرم رو دستشون نیست از نظر سواد و اخلاق 

تجربه شش سال دکتر بردن دخترمه😂

یک ماه پیش دکتر بی سوادش بستری اش کرد کلی آنتی بیوتیک زد بعد که جواب آزمایشات اومد معلوم شد هیچ عفون ...

بخاطر آنتی بیوتیکه 

منم پسرمو بردم دکتر ختنه کرد ۳ ماهگی 

گفت ۱ و یک چهارم قطره چکون فلان داروی آنتی بیوتیک رو بده من درست متوجه نشدم و فقط یک چهارم رو دادم 

طفل معصوم افتاد رو اسهال ... همینجور که شما برا بچت گفتی

بهش پدی لاکت دادم جمع شد 

بعد که بردم پیشش گفت بدن بچت ضعیف بوده 

احمق نباید بهش آنتی بیوتیک میداد 

پسر داداشمم با فاصله ۱۵ روز بردن ختنه کرد به اون نداده بود 

پسر من ۳۵۵۰ به دنیا اومده و پسر داداشم ۲۹۰۰ 

بعضی دکترا واقعاااا بیسوادن 

به گل دخترت پدی لاکت بده 

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

عزیزم  ان شاءالله تجربه ی من متفاوت باشه .

پسر منم گاهی به هشت بار می‌رسید.منم خوش حال از اینکه چون خوب میخوره تعداد دفعات کثیف کردن پوشکش زیاده .

بعدا مشخص شد که از علائم حساسیت به پروتئین گاوی بوده .

علائم دیگه هم کنارش چک بکن .

اگه میبینی اسهال  ش به دارو مقاوم هست ببر پیش فوق تخصص گوارش .

بچه ها زیر شش ماه وزن گیری شون خوبه .

بزار با اسهال بودن از نمودارش جا نمونه