2777
2789
عنوان

پلاکت خون95در بارداری

147 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من نتیجه ازمایشم اومد پلاکت خونم 95بود😭😭حداقل پلاکت خون 150 هستش مال من 95 بود چیکار کنم؟

کسی تجربه ایی داره؟ توی ماه 5بارداری هستم خیلی میترسم توروخدا کمکم کنین😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهای که فولیک اسید زیاد دارم بخور  مثل اسفناج  جگر و ...

مراقب باش خونریزی نگیری 

موقع غذا درست کردن و کار های روزمره ت مراقب باش زخمی نشی

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚
مراقب باش خونریزی نگیری  موقع غذا درست کردن و کار های روزمره ت مراقب باش زخمی نشی

مراقبم عزیزم ولی برا زایمانم خیلی میترسم اخه میگن پلاکت کم باعث زیاد شدن خونریزی حتی مرگ هم میشه

هرروز مکمل ویتامینی و فولیک اسید و اهن استفاده میکنم ولی هیچ تاثیری نداشته روم😢

آخی گلم 

انشاالله که مشکلی برات پیش نیاد مراقب باش 🤍 

فقط مراقبت داشته باش و و مکمل هاتون بخورین و زیر نظر پزشک باشین 

بر اثر بارداری یا قبلاً هم مشکل پلاکت داشتین

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚
مراقبم عزیزم ولی برا زایمانم خیلی میترسم اخه میگن پلاکت کم باعث زیاد شدن خونریزی حتی مرگ هم میشه

زیاد هم نگران نباشید 

چون که باردار هستین به نظرم همزمان با زایمانتون خون بهتون وصل میکنن 

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚

عزیزم تو بارداری پلاکتا بهم میچسبه و آزمایشگاها خوب نمیتونن اونو بشمارن برا همین هر دوتا پلاکت رو یگی میشمارن برای خواهرمنم پیش اومد و فکر میکردن پلاکتش پایینه حتی بیمارستانم میخواس بستریش کنه قم بود خودش رضایت داد رف پیش فوق تخصص خون اگه اشتباه نکنم فکور بود یادم نیس ایشون تو مطبشون دستگاه مخصوص داشتن که ازش آزمایش گرفتن و گفتن پلاکتت نرماله فقط بهم چسبیده و نتونستن خوب تجزیه و تحلیلش کنن.اینم از تجربه موفق باشی

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
مرسی عزیزم 

قربونت حتما حتما جای معتبر چک کن یا پیش فوق تخصص خون برو

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏