2777
2789

چن وقته میخوام از دکتر محترم حسینی وقت بگیرم ولی شماره مطبش زنگ میزنم جواب نمیدن میدونید دکتر زنجانه یا تهران؟؟چجوری ازش وقت بگیرم شماره جدیدی دارید ازش؟؟

ب جز دکتر حسینی دکتر زنان خوب دیگه ای سراغ دارین تنبلی تخمدان دارم واسه اقدام میخام برم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام همشهری خوبی؟ من پیش دکتر مژگان دهقانی رفتم خیلی خوبه. دوتا بچه هامو خانم دکتر به دنیا آورده.خیل ...

سلام قربونت شما خوبی؟خدا برات حفظشون کنه عزیزم 

من اخه تنبلی دارم شمام مگ داشتی؟

دکتر اکرم نجمی خیلی دکتر خوبی هستن و تشخیصش و داروهایی که میده عالیه من سر هر دو بچه ام پیش ایشون رفتم.الانم بخاطر کیست اول رفتم پیش هنربخش ک بزرگترین اشتباهم بود دارویی ک داد کلا نابودم کرد دوباره میرم پیش نجمی

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰
دکتر عاطفه کاظمی هم شنیدم دکتر خوبیه.فقط یکم وقت دادنش زمان میبره. و حوصله میخواد.خیلی سرش شلوغه

اهان دوس دارم دکتری باشه ک قشنگ ب حرفای ادم گوش بده خوش اخلاق باشه اونطوریه؟

دکتر اکرم نجمی خیلی دکتر خوبی هستن و تشخیصش و داروهایی که میده عالیه من سر هر دو بچه ام پیش ایشون رف ...

منم تعریق دکتر نجمی رو هم شنیدم ولی نمیدونم واقعا انتخاب دکتر برام خیلی سختههه 

گلم شمام تنبلی تخمدان داشتی ؟چون میترسم جایی برم ک داروهای اشتباه بهم بدن بدتر بشه

منم تعریق دکتر نجمی رو هم شنیدم ولی نمیدونم واقعا انتخاب دکتر برام خیلی سختههه  گلم شمام تن ...

نه تنبلی نداشتم ولی خیلیا میان اونجا ک این مشکل رو دارن حتی از قزوین و کرج هم اومده بودن پیش ایشون 

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰
مرسی از راهنماییت عزیزم مطبش کجاس شمارشم داری؟؟

تو ساختمان پاستور تو میدان انقلاب.شماره اصلا جواب نمیدن کلا صبحها هست به جز چهارشنبه.چهارشنبه فقط بعدازظهر.خوش اخلاق و باحوصله.من که خیلی قبولش دارم