2777
2789

داریم جدا میشیم ی نفر اومده صوری حقوقش رو مسدود کرده به جای طلبش به دروغ 

حالا یعنی دیگه یک چهارم حقوق اش رو ب من نمیدن

عزیزم اینطوری نیست 

شما اگه وکیل ندارید میرید دادگاه خانواده واحد ارشاد درخواست وکیل معاضدتی کنید.

در یک حدی به اون طلبکار میدن در یه حدی به شما.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وکیل معاضدت چیه

شما میری دادگاه اعلام میکنید پول ندارید و شرایط مالی خوبی ندارید دادگاه به شما وکیل معاضدتی معرفی میکنه خودش کارها را انجام میده.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
عزیزم حق من در اولویته یا طلبکار صوری 

بستگی به میزان طلب صوری آن آقا داره و میزان مهریه شما 

یه مقداری از حقوق را برای امرار معاش بنده خدا میگذارند.

پس کی پولش رو میده وکیل هاش خوب هم هست وکیل اون نامرد خیلی خوبه

دادگاه از بخش هزینه های جاری هزینه وکلای معاضدتی را پرداخت میکنه.

بله از کانون وکلا هستند.

بستگی به میزان طلب صوری آن آقا داره و میزان مهریه شما  یه مقداری از حقوق را برای امرار معاش بن ...

مهریه من 3 میلیارد شما فکر کنیذ طلبکارهم 3 میلیارد فکر کنم میخواد هیچی گیر من نیاد من ک راضی نیستم آینده ام رو تباه کرد انشالله خدا داغش رو بزاره رو دل مامان باباش

مهریه من 3 میلیارد شما فکر کنیذ طلبکارهم 3 میلیارد فکر کنم میخواد هیچی گیر من نیاد من ک راضی نیستم آ ...

آره دیگه کاری کرده که چیزی گیر شما نیاد.

آره دیگه کاری کرده که چیزی گیر شما نیاد.

بیایید خصوصی