2777
2789
عنوان

همش غیبت خانواده شوهر ...جاری ووو

621 بازدید | 41 پست

بیاین یکم چیزای خنده دار بگیم 

دور هم بخندیم شاد بشیم

خاطره های خنده دار

جوک...سوتیای که دادین

هرچیزی که باعث خندتون میشه

همیشه بخندن..تا دنیا بہ روت بخنده😀😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا کسی چشم دیدن خوشی هامون و نداره هر جا به هر دلیل کوچیک و بزرگی خواستیم شاد باشیم بکی یه کرمی ریخته که گند خورده تو شادیمون. توی هر خاطره قشنگی که دارم یکی هست که ریده باشه وسط خوشیام

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

لامصب رابطه جنسی مگسا جالبه یکی سوار یکی دیگه با هم پرواز میکنن و رابطه دارن

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

تو پاساژ بودم دور و برم پر پسر

حواسم نبود دستمو شکل کاسه دراوردا بودم میگفتم مامانم کاسه دوست داره 

میخواستم سوغاتی ببرم

حالا داد میزدم انگار🤣🤣

بعد پسرا میگفتن به به کاسه دوست داره🤣🤦‍♀️

فعلا ندارم یه دو سه هفته دیگه پیداشون میشه 🤣

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛

چن روزه پیش خونه پدر شوهرم ی گافی دادم وحشتناک 

داشتم ظرف میشستم اصلن نفهمیدم این لعنتی از کجا در رفت اونم با صدا خاک بر سرش 

واییی مادر شوهرم گفت عزیزم بیا بشین نمیخاد ظرف بشوری فک کنم سردیت کرده ،🤦🥴🤣🤣

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..