2777
2789
عنوان

همش غیبت خانواده شوهر ...جاری ووو

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 41 پست

تازه ازدواج کرده بودم 

سر سفره خونه مادر شوهرم نشسته بودیم یکی از دوستام یه جوک برام فرستاد منم خوندم و خندیدم 

خواهر شوهرم گفت اگه چیز خنده داریه بگو ما هم بخندیم از اون اصرار از من انکار که خوب نیس 

دیگه خییییلی اصرار کرد در حدی که بهش برخورده بود فکر میکرد دارم به خودش میخندم 

منم براش بلند خوندم 

مرده به زنش میگه سه تا حیوون وحشی نام ببر که با خ شروع بشه زنش میگه خودت و خرت و خدا بیامرز مادرت 

من😅😅

خواهر شوهرم😐😐😐😐

مادر شوهرم😠😠😠

جاریام😎😎😎

تقصیر خواهرشوهرم شد وگرنه نمیخواستم بخونم که😅😅

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایا سوتی دادم یه روز خیلییییی مهم تو زندگیم

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹
چرا چیشده

شنبه باید ۸۰۰ میلیون پول بدیم برای سند زدن خونه بعد طی یه اتفاقاتی هی دیر شد 

اگه تا فردا پول نیاد حسابم 

طرف قرارداد و بهم میزنه چون همین الآنم ۴۰۰ میلیون رفته رو خونش 

۲۰۰ میلیون پشیمانی گذاشتیم که باید از جیبمون بره 

مگه ما چند سالمونه آخه 

همین الآنم که با هزار زحمت خودمون تنهایی تونستیم خونه بخریم هر بارررررر سوپرایز جدید هس برامون 

دارم سکته می‌کنم چند شبه خوابم نمیبره

شنبه باید ۸۰۰ میلیون پول بدیم برای سند زدن خونه بعد طی یه اتفاقاتی هی دیر شد  اگه تا فردا پول ...

عزیزم صلوات زیاد بخون ذکر یونسیه هم معجزه میکنه 

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛
ذکر یونسیه بلد نیستم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 

انشاالله زودتر حل میشه مشکلتون🌸

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
بگو😁😁

توروخدا یادم نیار😐😐😐😐😐

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹