2777
2789

سلام دوستان برای کار آی وی اف رویان خوبه؟

دکتر شیوا رو تو این مرکز بهم معرفی کردن.

از اصفهان میخام برم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام گلم لطفا درخواست دوستیو قبول کن سوال داشتم ممنون میشم

عزیزم درخواستت برام باز نمیشه، همین جا بپرس

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درخواستت برام باز نمیشه، همین جا بپرس

شما رشتتون مشاوره بوده درسته؟ من رشتم مشاوره است و به گرایش مشاوره تحصیلی علاقه مند هستم 

چطور میتونم وارد این رشته بشم باید حتماارشدشو بخونم یا راه های دیگ هم وجود داره برای ورود به بازار کارش؟ مثل مشاور کنکور شدن و...

مچکرم بخاطر وقتی ک میزاری ♡

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
شما رشتتون مشاوره بوده درسته؟ من رشتم مشاوره است و به گرایش مشاوره تحصیلی علاقه مند هستم  چطور ...

بله ارشد باید مشاوره تحصیلی بخونید.

ببین ۱ مقطع مشاوره خوندن فایده نداره. باید ۲تا مقطع پشت سر هم مشاوره بخونی که بتونی باهاش کار کنی وگرنه اونجوری همش باید برا این و اون بیگاری انجام بدی

بله ارشد باید مشاوره تحصیلی بخونید. ببین ۱ مقطع مشاوره خوندن فایده نداره. باید ۲تا مقطع پشت سر هم م ...

ممنونم 🙏🏻من  مشاورای تحصیلی به ویژه در زمینه کنکور دیدم ک با لیسانس دارن مشاوره میدن اونا چطور وارد شدن؟ برای موسسه کار میکنن؟

و اینکه من مشاوره خانواده دوس ندارم با اینکه استادمون گفت هم بازار کار هم درامدش خوبه اما علاقه ای ندارم. به مشاوره تحصیلی علاقه دارم حالا بنظرتون اگ من گرایش ارشد مشاوره تحصیلی انتخاب کنم بعدش چطور وارد بازار کار میشم؟

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
ممنونم 🙏🏻من  مشاورای تحصیلی به ویژه در زمینه کنکور دیدم ک با لیسانس دارن مشاوره میدن اونا چطو ...

نمیدونم. ولی می دونم که برای زدن دفتر مشاوره باید ۲تا مقطع پشت سرهم مشاوره خونده باشی.

مشاورهای کنکور که فک نکنم کلا رشته شون مشاوره باشه! درسشون خوب بوده، حالا مشاوره میدن😁

من مشاوره توانبخشی خوندم. اونم جالبه

نمیدونم. ولی می دونم که برای زدن دفتر مشاوره باید ۲تا مقطع پشت سرهم مشاوره خونده باشی. مشاورهای کنک ...

اهان ممنونم 🙏🏻