2777
2789
چند وقته ترک کردی

نگاه کن خانم من ۵ساله ترک کردم ولی فایده نداره چون روانی شدم .ببین ادم معتاد باید خودش بخاد اراده خودش ۹۰درصد ترکشه.ادم معتاد باید بهش شوک وارد بشه چجوری مثل من ک برادرم فوت شد تزریق کرد مرد.شوکه شدم ۶ماه تیمارستان بودم توهم زدم.خوب شدم.شوهر شما اول باید خودش بخاد .دوم کمپ اجباری.سوم شوک بهش وارد بشه ی بلایی سرش بیاد تا یکم غیرتش تکون بخوره.

گذر زمان ویرانگره خاطرهاست
چه چیزی بهت انگیزه داد...منکه خیای صحبت کردم ..التماس کردم..فایده نداش که نداش ازون بدتر از خودم خی ...

انگیزه من فوت برادرم بود.ترحم میکنی التماس میکنی 😂😂انگار داری بهش میگی بکش ول کنید این سسول بازیا رو فایده نداره .زنگ بزن کمپ اجباری بزار مثل گوسفند ببرنش یکسال بمونه بدون ملاقات بدون تلفن التماسش میکنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چیزی بهت انگیزه داد...منکه خیای صحبت کردم ..التماس کردم..فایده نداش که نداش ازون بدتر از خودم خی ...

شرمنده اینجور میگم ببخشید اما ترحم نکن دلسوزی نکن. ترحم کنی بدتر میشه بیشتر گیر میکنه باید کاری کنی که از مواد متنفر بشه

حرفت و خندت به دلم اومد..خدا کنه به دل خدا نیاد

عزیزم خواهری، واقعا خندم پشتش نیت بدی نبود، اینکه خدای نکرده فکر کنی مسخره کردم واقعا اینطور نبودهو نیست. تو نی نی سایت، بیشتر تاپیک ها حالت فان داره یه لحظه فکر کردم که شما هم از این تاپیک منظورتون اینه که همسرتون زیاد غذا و خوراکی مصرف میکنه و شما راهکار میخواین. باز هم اگر باعث رنجش خاطر شما شدم عذرخواهی میکنم.