2777
2789
بابام اعتیاد داشت هیچ وقت نتونستم بی تفاوت باشم خیل اذیت شدم مخصوصا اینکه تو سن ازدواج بودم، خدارا ش ...

عزیز بابای منم می‌رفت کنگره ۶۰ باید همراهیش کنید که ول نکنه چون امکان برگشتش هست و متاسفانه بعد ترک وقتی دیگه کلاس نرفت برگشت کرد با مواد بدتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شاغلی و درآمد درست و حسابی داری آره جدا میشم. اگر شوهرت وضعش خوبه و تو رفاهی بکشه تا بمیره  ...

خیلی سخته..فک میکنی

تو روابط شون خیلی ضعیف ترن..اصلا بود و نبود  کسی براشون مهم نیس..اصلا هیچ کس نباشه راحت ترم هستن..بعد این همه تنهایی با پول جبران میشه؟

ضمن اینکه نه..انچنانی هم نیستیم

خیلی سخته..فک میکنی تو روابط شون خیلی ضعیف ترن..اصلا بود و نبود  کسی براشون مهم نیس..اصلا هیچ ...

من نمیدونم واقعا چی بگم پس مهریه اتون بگیرید و جدا بشید

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
عزیزم درک کن که اون بیماره کمکش کن واقعا اگه بتونه خودشم دوستدارن ترک کنه اما نمیتونه اگه شرایطشو دا ...

نه....دوس ندارم هیچ کاری برای ترکش بکنم...چون یه تصمیم فردیه...تا خود طرف نخاد هیچ کس..هیچ کاری نمیشه کرد

من بدا خودم راهنمایی میخام...چجوری زندگیمو...بچه هامو خودم راه ببرم؟اینا که تجربشو دارن بهتر میدونن و میتونن راهنمایی کنن

یکی گفته بود ادم معتاد ترکش مرگه اینجور نیست من ۱۵سال دوا میکشیدم ترک کردم .ترکش بده

میشه بیشتر راهنمایی کنین؟اگر دوس دارین؟یا بیاین شخصی...من نمدونم اینجا اصلا این قابلیتو داره یا نه؟چی مصرف میکردین؟

میشه بیشتر راهنمایی کنین؟اگر دوس دارین؟یا بیاین شخصی...من نمدونم اینجا اصلا این قابلیتو داره یا نه؟چ ...

همینجا بگو من هرویین مصرف میکردم اره فقط اراده داشته باشه .شوهرت چند سالشه ؟چند ساله میکشه؟چی میکشه؟

گذر زمان ویرانگره خاطرهاست
عزیز بابای منم می‌رفت کنگره ۶۰ باید همراهیش کنید که ول نکنه چون امکان برگشتش هست و متاسفانه بعد ترک ...

حتما، ان شالله که برنگرده،

انگار گفتن بعد ترک هم‌باید تا یکسال کلاسارا شرکت کنن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
من نمیدونم واقعا چی بگم پس مهریه اتون بگیرید و جدا بشید

نه میتونم بچه هارو بگیرم با خودم باشن و نه میتونم اعتماد کنم و بسپارم به اون

...ا

اصلا سوال من یه چیز دیگه بود...اینکه چجوری زندگی کنم..بارها به خودم میگم اون مسیرش همینه....تو درس زندگی کن..اما احساس میکنم نمتونم

اینایی که دوباره پاشدن...دوباره زندگی کردن ..بگن چیکار وردن که تونستن با این حجم از نا امیدی

نه میتونم بچه هارو بگیرم با خودم باشن و نه میتونم اعتماد کنم و بسپارم به اون ...ا اصلا سوال من یه ...

منم بهتون گفتم اگه شرایط مالی خوبه زندگی کن.

هزار راه هست 

باشگاه آرایشگاه کلاس آموزشی مشغول بچه ها باش و ...

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
همینجا بگو من هرویین مصرف میکردم اره فقط اراده داشته باشه .شوهرت چند سالشه ؟چند ساله میکشه؟چی میکشه؟

چه چیزی بهت انگیزه داد...منکه خیای صحبت کردم ..التماس کردم..فایده نداش که نداش

ازون بدتر از خودم خیلی نا امید شدم که اونقد جذابیت نداشتم بدا شوهرم که بخاطر من حتی بخاد کنار بزاره