2777
2789
عنوان

سوختگی بچه کوچیک

139 بازدید | 17 پست

سلام خواهرای پسرم۱۱ماهشه دیروز بعد از اینکه اتو رو کشیدیم از برق و حدود۵دقیقه گذشته بود رفته تو اتاق اتو رو گذاشته پشت دستش  سریع دستشو گذاشتم تو آرد خنک نگهش داشتم بعدم تو آب خنک گذاشتم.الان اندازه انگشت اشاره دستش سوخته،تاول زده ،تاولش دیروز ترکید و آب اومد،پماد سوختگی مینو هم داشتم.یسال هست بازش کردم پماده رو موقع خواب براش زدم.

لطفاً راهنماییم کنید چیکار کنم براش

بنظرم ببرش درمانگاه شاید نیاز به ضدعفونی داشته باشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم که زود خوب بشه   تا میبینیمش آرزوی مرگ میکنم. تو یه تاپیکی خوندم نوشته بود جوهر خود ...

نکن لطفا اینکارهارو عفونت کنه دستش ول میکنی؟😡یه دکتر بردن نشون دادن چیه مگه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

پسر من یه بار دستشو به بخاری زد ۸ ماهگی

داروخونه پماد داد براش زدیم،ولی گفت مواظب باشین نخوره

بعدش هم گفت تا میشه روشو باز بذارین که هوا بخوره

خودش تا چند روز دیگه خوب میشه،خیلی نگران نباش

دیشب بردمش دکتر  فقط گفت پماد سوختگی بزن. عمقی نیست ولی خوب پوستش حساسه تاول زده

هیچ کاری نکن،بذار خودش خوب بشه

اصلا دستکاریش نکن،حتی تاولهاشم خودت نترکون

اگه حس کردی داره عفونت میکنه ببرش دکتر

احتمال زیاد تو ۳-۴ روز خوب میشه

بهتر بود تاول رو قبل از ترکیدن خودتون تخلیه میکردین که پوست روی زخم بمونه ولی حالا که دیگه ترکیده پماد زینک اکساید بزنید یا اگر بتونی گیر بیاری پماد دسیتین اون مدلش که رنگ بسته اش بنفش هست واقعا عالیه