2777
2789
عنوان

چک کردن موبایل همسر

273 بازدید | 17 پست

سلام، شوهرم هر از گاهی که تو خونه بیکار میشه، یا اگه ببینه حوصله ندارم، یا سرد شدم تو رابطه و حسشو ندارم، فکر کنم بهم مشکوک میشه، و میگه گوشیتو بده ببینم... بعد تمام پیامرسانا و مخاطبینمو نگاه میکنه حتی جدیدن میره سرچ های اینترنتمو هم نگاه میکنه و گیر میده تو چرا باید یه چنین چیزی سرچ کنی؟ چرا باید فیلم با این موضوع ببینی؟ و کلی گیر میده.... یبار چون یه فیلم با موضوع خیانت دیده بودم گیر داده بود یا قبلا خیانت کردی یا داری خیانت میکنی.... از دستش خسته شدم. همه حتی مراجع تقلید میگن نباید بدون رضایت گوشیو چک کرد ولی نمیدونم چطور بگم بهش که گارد نگیره اخه خریم شخصی منه... درسته نباید پنهون کنم چیزیو اما منم انسانم یه حریمی دارم...😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شکاکه دیگه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

نمیدونن چرا باید این موضوع بخونم. منم یه مدته خیییییییلی حساس شدم. همش شک میکنم اگه شوهرم گوشیش بزاره کنارش بخوابه شک میکنم اگه برعکس بزاره سک میکنه اگه کنارم باشه و گوشیش کج بگیره من نتونم ببینم شک میکنم. حالم بده اصلا. وقتایی که میره حموم چک میکنم گوشیش . نمیدونم چمه

بهش گفتی که حق نداره اینکارو بکنه و اگه فک میکنه تو کاری میکنی باید خیلی احمق باشه که بازم بخواد باهات ادامه بده 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
چون تو گیر میدی هی واکنش نشون میدی نسبت به این موضوع اونم که شکاکع پیش خودش میگه لابد چیزی توگوشیشه& ...

نه من همون لحظه گوشیمو میدم بهش

گارد نمیگیرم

ولی دیشب که داشت بابت تک تک سرچ های اینترنتم بازخواست میکرد منو

بهش گفتم یعنی چی؟ گوشی منه، من ممکنه افکارمو بنویسم، همونایی که اگه بهت بگم بهم میگی افسرده، میگی مریض روانی... من اگه تو گوشی ننویسم، اگه سرچ نکنم جوابشو که می‌میرم. من حوصلم سر رفته خواستم یه فیلم با اون ژانر ببینم دلیل نمیشه خیانتکار باشم.