سلام دوستان کسی تاحالا خیاطی رو آنلاین یاد گرفته میشه امیدوار بود.من خیلی علاقه دارم به خیاطی ولی بچه کوچیک دارم کلاس هم دوره از خونمون یکی هست آنلاین آموزش میده میخوام بدونم شدنیه آیا.کسی تاحالا تجربه داشته
نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
سلام عزیزم من از تجربه خودم بگم خیاطی هیچی بلد نبود مث شما دوست داشتم یاد بگیرم به کلی پیج اینا پیام دادم یه جا اموزش میداد تو تلگرام رفتم شاید باورت نشه هیچی یادنگرفتم .... رفتم کلاس خیاطی یاد گرفتم الان که خیاطی رفتم انلاین نگا میکنم متوجه میشم خیلیم اسونه ولی قبل این که خیاطی رو برم هرچی اموزش نگا میکردم متوجه نمیشدم ... یه زمینه ای از خیاطی رو باید کلاس بری مث نازک دوزی رو برو که یه زمینه ای بشه برات بعد انلاین نگا کن متوجه میشی موفق باشی
قشنگم امضام دیدی برای خونه دارشدنم صلوات بفرست بگوبهم حمد بخونم برات قربونت بشم❤️🫂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم اصلا خوب نیست چون فقط الگو برش و میگن اصلا تکنیک دوخت که پهمترینه تو مجازی نمیگن و این که من گرفتم مجازی رو ی تیکه کوچک میاد توصیح میده افتضاحه حضوری ی چیز دیگست