2777
2789
عنوان

خانومایی که چندتا بچه دارید بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 34 پست
منم بچه اولم رو بیشتر دوست دارم چون با ادب تر و حرفمو گوش میده و درس خون تره🤪

همون که گفتم با ایده آل هاتون نزدیک تره پس 

دلایل روانی محسوب میشه 

ولی شماهم سعی کن که تعادل برقرار کنین 

منم این پسرم ماشالا درسش عالیه 

نمره ۱۹ نداره

فقط ۲۰ می‌گرفت از اول 

خوشبختی یعنی_/__/\/_ ♥️ عاشق مردت باشی و اونم مردونه کنارت باشه 
پدرشون در ماه شاید ده روز خونه باشه  اگر باشه که حتما اول ایشون  بعد بچه ها

بقیه بچه ها هم همه از یک کنار فرقی ندار تو ریختن غذا

و بقیه چیزها

چون بچه ها حساسند

حالا اونو دوست داری طفلک فکر میکنه دوسش نداری

در ضمن اون تو سن حساسه بیشتر توجه کن

بقیه هم با اقتضای سن رفتار میشن

نذار بچه ها حساس بشن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زود خوندین 😍 کاش ضعف بروز ندم  دعام کنین  شماهم چند فرزندی هستین ؟  چطوری تعا ...

من که ندارم فعلا بچه

اما شما داری برای اینکه خدایی نکرده فرقی نذاری بینشون به پسرت کمتر توجه میکنی

خیلی دیدم کسایی و‌که یه فرزند و بیشتر دوست دارن و ابراز میکنن و نشون میدن

شماهم برای سرکوب این حس به نکات خوب و اخلاق های خوب اون یکی بچه هاتون دقت کن بهشون بها بده

و تعادل رفتاری داشته باش

بعدشم عهد قلقل میرزا نیست که غذا رو دیس بکش بذار خودشون بکشن دلخوری هم پیش نمیاد

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

منم جونم واسه بچه هام در میره

ولی خب اولی رو بیشتر دوست دارم

بنظرمم دلیلش اینکه سرش خیلییییییی اذیت شدم و خیلیی دعا کردم که زنده بمونه در واقع  معجزه زندگیمه 

ولی خدا شاهده که هیچوقت بینشون فرق نذاشتم

عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86      

منم دوتادختردارم یکی 22ساله یکی 8ساله هردوتاشون وخیلی دوست دارم ولی اولی بدون حرص بزرگ شددومی بااسترس وحرص. ـکلاازبچه ی اولم ارامش بیشتری میگیرم خیلی دوستش دارم ولی دومی ام خیلی دوست دارم نمیزارم این حس بهم غالب بشع اولی عزیزتره

منم دوتا کوچولودارم با تفاوت یک سال وپنج ماه.بشدت عاشقشونم ولی اولی بهم خیلی ارامش میده خیلی ختص دوس ...

پس من فقط اینطوری نیستم 

اونقدر مراقبم که حرفی نزنم از کسی نپرسم به گوش بچه هام نرسه یا کسی سو استفاده نکنه 

اولین باره راجع این حسم میپرسم 

من اولم حس میکنم بم نزدیکتره 

دومی هم خیلی دوست داشتنیه و زبون شیرینی داره

حست طبیعیه عزیزم معمولی رفتار کن بهتره بدور از عذاب وجدان 

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

سلام حرفاتون رو خیلی قبول دارم منم بچه اولمو خیلی دوست دارم 

بنظرم بخاطر اینکه با بچه اول آدم قشنگترین حس های دنیا رو تجربه میکنه 

اولین بارداری اولین زایمان اولین شیر دادن اولین راه رفتن اولین حرف زدن اولین مامان گفتن و خیلی چیزای دیگه بعد بچه ها ی اولم خیلی مظلومن وبچه های دوم و... حس میکنم قوی ترن

ولی درکل سعی کنین تعادل برقرار کنید

بقیه بچه ها هم همه از یک کنار فرقی ندار تو ریختن غذا و بقیه چیزها چون بچه ها حساسند حالا اونو دوس ...

درست میگین 

اینو میدونم ولی بلد نیستم اعمال کنم 

شما تو این زمینه میتونین بهم راهکار بدین ؟ 

من که ندارم فعلا بچه اما شما داری برای اینکه خدایی نکرده فرقی نذاری بینشون به پسرت کمتر توجه میکنی ...

درست میگین 

گاهی تو دیس میکشم ولی تو دیس باشه یا نه  خودشون صبر میکنن من براشون بکشم غذا رو 

عادت کردن ، به خصوص دخترا 

درست میگین  گاهی تو دیس میکشم ولی تو دیس باشه یا نه  خودشون صبر میکنن من براشون بکشم غذا ...

عادت هاتون و شروع کنید به تغییر دادن 

دیس و با دوتا کفگیر بزارید وسط بگید بسم الله شروع کنید بکشید به خوردن

بعدشم پسرتون الان سن حساسی هست جوری رفتارنکنید که فکر کنه دوسش ندارید

قطعا میتونید با هرکدوم تایم بزارید وقت بگذرونید و به حرفاشون گوش بدید

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
منم جونم واسه بچه هام در میره ولی خب اولی رو بیشتر دوست دارم بنظرمم دلیلش اینکه سرش خیلییییییی اذی ...

میفهمم 

درسته ، منم سر اولی اذیت شدم 

کلا از بچگی خاص بود 

درست میگین  اینو میدونم ولی بلد نیستم اعمال کنم  شما تو این زمینه میتونین بهم راهکار بدی ...

نه عزیزم بچه ها باهم فرق دارن

ولی همه شون چشمشون به مادره که ببینن ایا اونو بیشتر دوست دارن یا خواهربرادرشون رو

همیشه هم میپرسن و باید بگی همه تون مساوی

اگ گفتن چرا پس اینکارو کردی قشنگ دلیل باید بیاری

چون اون بزرگه چون اون لازم داره چون براتو هم خریدم و میخرم

یعنی بچه هارو نباید حساس کرد ولی دلیل اورد

چون اگر ب ظاهرم نگن تو روحیه شون تاثیر میذاره

ولی بچه بزرگه داره نوجوون میشه و حساس تره باهاش دوست باش

بگو تو منو بهتر درک میکنی چون بزرگتری تو رفیق منی

بقیه هم که به موقعش

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
منم دوتادختردارم یکی 22ساله یکی 8ساله هردوتاشون وخیلی دوست دارم ولی اولی بدون حرص بزرگ شددومی بااستر ...

👍👍👍

میفهمم تون